Ypäjän varsahuutokauppa saa jatkoa verkossa.
Ypäjän varsahuutokauppa saa jatkoa verkossa.Kuvituskuva: Anu Leppänen

Ypäjän huutokaupassa olleita varsoja myydään uudelleen verkossa

SHKL:n huutokauppayhtiö Starinita tarjoaa myymättä jääneille varsoille uuden mahdollisuuden löytää ostaja.

Starinita jatkaa jo parina vuotta sitten alkanutta käytäntöä, jonka mukaan Ypäjän varsahuutokaupassa myymättä jääneitä varsoja voi tarjota maksutta myyntiin yhtiön nettihuutokauppasivustolla. Tänä vuonna tilaisuuteen tarttuivat kahdeksan varsan myyjät.

Viime vuosien kokemusten perusteella huutokaupan järjestäjä Mitja Nummenmaa odottaa muutaman varsan vaihtavan toisella yrittämällä omistajaa.

”Minulle soitti huutokaupan aikana muutama ostaja, jotka harmittelivat varsojen menemistä liian halvalla, ja joku vielä seuraavana aamunakin. Nyt Ypäjän huutokaupan syystä tai toisesta missanneet saavat toisen mahdollisuuden”, Nummenmaa vinkkaa.

Erona Ypäjän huutokauppaan myyjä määrittelee lähtöhinnan ja korotuksen itse. Lisäksi huudetaan lopullista hintaa, jossa on arvonlisävero mukana, jos myyjä on arvonlisäverovelvollinen. Siksi hinnat eivät ole suoraan verrannollisia Ypäjän hintoihin, joihin huutokauppayhtiö lisäsi alv:n päälle.

”Kauppa on myyjän ja ostajan välinen, me emme ole siinä millään lailla osallisia emmekä peri minkäänlaista provisiota kuten emme nettihuutokaupoissa muutenkaan”, Mitja Nummenmaa mainitsee.

Tiistaina kello 12 startanneessa nettihuutokaupassa myydään myös puolenkymmentä muuta kohdetta. Huutokauppa sulkeutuu perjantaina 22. syyskuuta kello 20.

Linkki Starinitan huutokauppasivustolle

Ypäjän varsahuutokauppa saa jatkoa verkossa.
Varsahuutokaupassa yksi nousi 35 000 euron vasarahintaan – Nummenmaa: "Henkseleitä ei voi paukutella"
Ypäjän varsahuutokauppa saa jatkoa verkossa.
Miten löytyy kultajyviä huutokaupasta? – Hermot merkitsevät varsoilla ja ostajilla
Ypäjän varsahuutokauppa saa jatkoa verkossa.
Varsat vaihtavat omistajaa Ypäjällä – "112 ilmoittautunutta on uusi ennätys"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi