Chief Orlando on Toto76-kierroksen luottohevonen.
Chief Orlando on Toto76-kierroksen luottohevonen. 
Kotimaan ravit

Hevosurheilun Toto76-ideavihje Turkuun: Suosikkeja jätetään rannalle

Lauri Jääskeläinen

Jackpotissa on rahaa lähes 100 000 euroa, joten kierros on tavallista paljon edullisempi. Lisäksi vihjeessä tehdään useita rohkeita ratkaisuja.

Tammavoltissa pelataan ideakaksikolla Coctail Princess ja Pops's Sunrise. Syy on varsin yksinkertainen, kumpikin tammoista on jäänyt turhan heikolle huomiolle. Coctail Princess jäi Oulu Express -finaalissa pussiin sisäradalle. Se olisi ollut muutamia sijoja ylempänä, ihan kärkisijaa pussitukseen ei sentään palanut. Mikäli hevonen vain jatkaa nähdyllä huipputasollaan, pystyy se loistopaikalta taistelemaan voitosta. Pops' Sunrise jäi myös vaille kiritilaa viimeksi. Se pystyy tekemään itse juoksuaan, joten voitto ei saa missään nimessä yllättää.

Lord Ivar on toinen suosikki, joka jää pois peleissä. Tilalle otetaan derbyssä hienosti venynyt Jack Vader, startin alle saanut hurjaluokkainen Wilhelm Nash ja Korven tallin Arctic Lover. Kolmikko tulee vahvasti maaliin saakka, ja trio nousee mukaan kärkitaistoon.

PM-kisassa suursuosikki Costello saa varmistuksia. Ulkoradalta se ei ole niin todennäköinen voittaja kuin mitä pelaajat ovat arvioineet. Varmoiksi jäävät väkivahva Juiseri ja keulapaikalta lähtöään hallitseva Chief Orlando.