Jorma Kontion voittoa numero 9979 oli onnittelemassa myös sotaveteraani Hannes Hynönen
Jorma Kontion voittoa numero 9979 oli onnittelemassa myös sotaveteraani Hannes Hynönen kuva: Jussi Lähde
Uutiset

Eugen Pylvänäisen muistoajo muistetaan pitkään

Jussi Lähde

Eugen Pylvänäisen muistoajosta riittää puhetta pitkään. St Michel -ravien kunniavieras Hannes Hynösen ja Jorma Kontion kohtaaminen voittajakehässä on yksi vuoden hienoimpia ja tunteikkaimpia hetkiä. Itse kisan aikana nähtiin tyystin toisenlainen kontakti, josta parrat pärisisivät varsinkin jos Mika Forss ja Pekka Korpi eivät olisi innokkaita parranajajia.

Mikkeliläisen ravivaikuttaja Pylvänäisen muistoajon ehdoton ennakkosuosikki oli Heikki Korhosen Victory Bonsai jonka ohjaksissa nähtiin totutusti Mika Forss. Itse kisassa Tilia´s Abraham kiihdytti ensin kärkeen ja anoi sitten vetovastuun Jorma Kontion ohjastamalle Arctic Muclesille. Pekka Korpi otti Arctic Modellilla kakkosradan hallitsijan paikan.

Etusuoralle tultaessa Mika Forss nosti Victory Bonsain kolmannelle radalle ja pyrki kohti kärkeä. Kun Korven ja Arctic Modelin ohittaminen ei onnistunut Forss pyrki vaöjakon taakse mutta Korpi taktikoi ajonsa siten, ettei kunnon tilaa tähän jäänyt. Tilanne päättyi Victory Bonsain laukkaan. Tuomaristo ei löytänyt tilanteesta huomautettavaa.

Loppusuora päättyi Jorma Kontion ja Arctic Musclesin voittoon Tommi Kylliäisen ohjastaman Ranch Newmanin painostuksesta huolimatta.