Hevosurheilu kysyi lukijoidensa mielipidettä viikon ravilausuntoon.
Hevosurheilu kysyi lukijoidensa mielipidettä viikon ravilausuntoon.

Kuuluuko lähdön esittelyssä luetella hevosten ja ohjastajien nimet? – Tätä mieltä ovat Hevosurheilun lukijat

Hevosurheilu kysyi lukijoidensa mielipidettä sosiaalisessa mediassa virinneeseen keskusteluun.

Keskiviikkona 29.3. ilmestyneen Hevosurheilun raviviikko-palstalla viikon ravilausunnoksi oli nostettu Kaustisen raviradan entisen kilpailusihteerin Helena Balacin Facebook-postaus, josta syntyi sosiaalisessa mediassa vilkas keskustelu.

”Pari ravirataa Suomessa on alkanut esittelyn koittaessa luetella hevosten ja ohjastajien nimet. Se on upea juttu jo pelkästään osallistujien kunnioittamiseksi. Eikö esittely sitä sananmukaisestikin tarkoita? Toiseksi - minä ainakin kuuntelen paljon raveja autolla ajaessani. Silloin olisi arvokasta tietää, ketkä osallistuvat lähtöön, jotta ei tule houkutusta yrittää sitä kirjallisesta muodosta selvittää ajon aikana...”, Balac kirjoitti päivityksessään.

Hevosurheilu kysyi lukijoidensa mielipidettä asiaan viime viikolla järjestämässään kyselyssä.

Sunnuntaina päättyneeseen kyselyyn saatiin kaikkiaan 705 vastausta. Hevosurheilun lukijoiden kanta kysymykseen oli varsin selvä, sillä peräti 617 vastaaja eli 87,5 prosenttia kaikista vastaajista kannatti hevosten ja ohjastajien nimien luettelemista. 59 vastaajan mielestä niitä ei tarvitse luetella, ja 29 vastaajalle asialla ei ollut merkitystä.

Hevosurheilu kysyi lukijoidensa mielipidettä viikon ravilausuntoon.
Kuuluuko lähdön esittelyssä luetella hevosten ja ohjastajien nimet? – Vastaa kyselyyn

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi