HU kysyy: Miten kimppapelit jatkossa pelataan?

HU kysyy: Miten kimppapelit jatkossa pelataan?

Verottajan uutta ohjeistusta kimppapelaamista koskien aletaan soveltaa 1.6.2023.

Moni ravipelikimppa on toiminut tähän asti niin, että yksi henkilö on hallinnoinut kassaa ja jättänyt pelit sisään omalta tililtään ja jakanut jälkikäteen mahdolliset voitot osakkaiden kesken. 1.6. alkaen osuudet täytyy ostaa etukäteen, tai muuten voitot ovat verollista tuloa muille osakkaille kuin pelin sisään jättäjälle. Miten kimppapelit täytyy jatkossa pelata, ettei voitoista tule ikäviä veroyllätyksiä, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula?

”Kiitos hyvästä ja ajankohtaisesta kysymyksestä! Tässä tapauksessa suosittelemme perustamaan oman pelaajaryhmän osoitteessa veikkaus.fi. Kun kaikki pelaajaryhmän jäsenet ostavat porukkapeliosuutensa veikkaus.fi:stä, ovat voitot verovapaita ja pelaaminen kaikkien porukan jäsenien osalta tunnistautunutta.”

”Pelaajaryhmän voi perustaa jokainen Veikkauksen asiakas veikkaus.fi:ssä osiossa porukkapelit -> pelaajaryhmät, mistä valitaan ’Luo pelaajaryhmä’. Pelaajaryhmän perustajana asiakkaalla on mahdollisuus kutsua jäseniä pelaajaryhmään aina tuhanteen jäseneen asti. Kutsu pelaajaryhmään tapahtuu kutsukoodin kautta.”

”Pelaajaryhmän perustaja hallinnoi ryhmää ja voi myös kutsua lisää jäseniä tai tarvittaessa poistaa jäseniä ryhmästä. Kaikki pelaajaryhmän jäsenet voivat luoda porukkapelejä pelaajaryhmälleen ja ostaa peliosuuksia ryhmän myynnissä olevista peleistä. Asiakkaat voivat myös tilata muistutuksia myyntiin tulevista pelaajaryhmän porukkapeleistä. Muistutukset tulevat tekstiviestillä, jonka kautta pelin voi ostaa kirjauduttuaan pelitilille. Asiakas voi kuulua useampaan pelaajaryhmään.”

”Myyntipaikoissa ja raviradoilla Toton porukkapelaaminen onnistuu porukkapelin omaisesti niin sanotun senttipelaamisen kautta. Suomen Toto75/65/5/4-kohteisiin on mahdollistettu myyntipaikoissa ja raviradoilla niin sanottu senttipelaaminen, eli esimerkiksi Toto75-pelin pelaaminen vain sentin panoksella. Myynnissä ovat myös valmispelit, mutta omien pelien jakaminen porukoiksi ei ole toistaiseksi myyntipaikoissa ja raviradoilla mahdollista.”

HU kysyy: Miten kimppapelit jatkossa pelataan?
Veikkaus uusii myyntipäätteensä - pelaaminen edellyttää jatkossa tunnistautumista

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi