Hevosurheilu painettiin tänä tiistaina ensi kertaa Oulussa.
Hevosurheilu painettiin tänä tiistaina ensi kertaa Oulussa. Kuvat: Kaleva Media

Kommentti: Satsaus pohjoiseen

Jos asut Pohjois-Suomessa Kalevan varhaisjakelun alueella, sait Hevosurheilusi tänään ja saat 7 oikein -lehtesi huomenna aamukannossa. Muualle Pohjois-Suomeen lehti tulee edelleen postin mukana, mutta nyt entistä varmemmin oikeana päivänä.

Pohjois-Suomen jakelu on ollut lehdillemme viime vuosina todellinen murheenkryyni. Vaikka lehdet on lennätetty painamisen jälkeen kalliisti Ouluun, jotta ne ehtisivät lajitteluun ajallaan, jakeluhäiriöt ovat olleet enemmän sääntö kuin poikkeus. Lentokuljetus on muuttunut vuosi vuodelta häiriöalttiimmaksi, ja Postin aikataulut ovat kiristyneet.

Kun Posti kiristi aikatauluja entisestään ja lentokuljetus alkoi muuttua liian haastavaksi, teimme radikaalin ratkaisun. Tästä viikosta lähtien molemmista lehdistä painetaan Kaleva Median Oulun painossa oma pohjoisen painos. Se jaetaan Kalevan varhaisjakelun alueella aamukannossa ja ehtii Postin lajitteluunkin aina ajallaan.

Toivomme Pohjois-Suomen hevosihmisten arvostavan satsaustamme. Moni on kenties lakkauttanut tilauksensa jakelun epävarmuuden takia. Nyt on oikea hetki palata tilaajaksi ja antaa lehdillemme uusi mahdollisuus.

Arvostuksemme Pohjois-Suomea kohtaan näkyy myös sisällössä. Jo tämän päivän Hevosurheilussa maaliskuun Kuukauden hevosena esitellään oululaisen Tapio Kalajan A Kind Of Magic S.

Hyviä lukuhetkiä!

Jari-Pekka Rättyä

päätoimittaja

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä tai 7 oikein -lehti tästä linkistä!

Hevosurheilu painettiin tänä tiistaina ensi kertaa Oulussa.
Pohjois-Suomen lehtien jakeluun tuntuva parannus - "Toivottavasti pohjoissuomalaiset hevosihmiset arvostavat satsaustamme"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi