Pääkirjoitus: Ajat muuttuvat

Pääkirjoitus: Ajat muuttuvat

"Perustimme tänä syksynä ratsastukselle oman verkkosivun, jolle kaikki ratsastus- ja neuvontasisällöt keskitettiin. Näin pystymme palvelemaan sekä ratsastuksen että ravien ystäviä entistä paremmin, kumpiakin omissa kanavissaan."

Printtimedia on ollut viime vuodet murroksessa, joka ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Sanomalehdet ovat vähentäneet ilmestymiskertojaan, ja lehtiä on lakkautettu tai siirretty verkkoon.

Hevosurheilun lukijoille murros näyttäytyy vuodenvaihteessa niin, että ratsastusliite ilmestyy painetussa muodossa tällä viikolla viimeistä kertaa. Ymmärrämme hyvin, että moni perinteisen lehden ja ratsastuksen ystävä jää kaipaamaan liitettä, mutta ratkaisu tehtiin pakon edessä. 8-sivuinen liite muuten ravipainotteisen lehden keskellä oli liian vähän omaa sisältöä ratsastuksen ystäville, mutta liikaa ravitilaajille. Lehden tilaajamäärä laski vääjäämättömästi.

Perustimme tänä syksynä ratsastukselle oman verkkosivun, jolle kaikki ratsastus- ja neuvontasisällöt keskitettiin. Näin pystymme palvelemaan sekä ratsastuksen että ravien ystäviä entistä paremmin, kumpiakin omissa kanavissaan. Ratsastuksen lukuoikeus verkossa sisältyy kaikkiin vanhoihin Hevosurheilun tilauksiin, mutta on myös ostettavissa edullisempaan hintaan. Vastaanotto on ollut mainio.

Maksulliset verkkosisällöt otettiin Hevosurheilussa käyttöön keväällä 2022. Sitä hankaloittivat alussa tekniset ongelmat. Uuden tekniikan ja vanhan tilausjärjestelmän yhteen sovittaminen oli vaikeampaa kuin luultiin, mutta nyt ongelmat rekisteröitymisessä ja kirjautumisessa on selätetty.

Uudeksi ongelmaksi on noussut, että selaimen kautta verkkosivuja mobiililaitteilla luettaessa kirjautuminen ei pysy voimassa kovin pitkään vaan täytyy uusia kiusallisen usein. Ongelma ei ole pelkästään Hevosurheilun vaan koskee useita muitakin maksullisia sivustoja.

Mutta ei hätää: päivitämme parhaillaan mobiilisovellustamme ja julkaisemme alkuvuodesta uuden version verkkouutisten ja näköislehtien lukemista varten. Siinä kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin verkkosivuille ja pysyy voimassa, vaikka laitteella tehdään välillä muutakin. Käyttäjä voi valita omaksi aloitussivukseen ravit, ratsastuksen tai 7 oikein -lehden, mutta liikkua sujuvasti sivujen välillä.

Entistä parempia lukuhetkiä vuonna 2024!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi