Pääkirjoitus: Uuden ajan Hevosurheilu

Pääkirjoitus: Uuden ajan Hevosurheilu

Hevosurheilu palvelee erilaisia lukijoita eri kanavissa ja pyrkii ottamaan huomioon erilaiset lukutottumukset.

Hevosurheilu esittäytyy tämän numeron kera Tampereen Hevoset-messuilla. Jos et ole lukenut lehteä vähään aikaan ja se näyttää erilaiselta kuin ennen, niin ei hätää – niin on tarkoituskin.

Vuodenvaihteesta lähtien Hevosurheilun ratsastussisällöt julkaistaan vain verkossa osoitteessa ratsastus.hevosurheilu.fi. Tieto tästä huolestutti alkuun niitä ratsastuksen ystäviä, jotka olivat tottuneet lukemaan ratsastussisällöt painetusta lehdestä. Aikaa myöten palaute on kääntynyt kuitenkin voimakkaan positiiviseksi.

Omalta sivustolta sisällöt on helppo löytää. Ratsastustoimitus tuottaa omalle sivustolle entistä monipuolisempaa uutisvirtaa ja entistä aktiivisemmin. Pelkistä ratsastus-, neuvonta- ja hyvinvointisisällöistä kiinnostuneet saavat halutessaan ne koko Hevosurheilua edullisemmin, joko nykyaikaisesti kuukausilaskutuksella tai perinteisesti paperilaskulla pidemmäksi ajaksi kerrallaan.

Uutena palveluna kaikille asiakkaillemme avasimme helmikuun alussa päivitetyn mobiiliapplikaation. Se poisti kirjautumisongelmat, jotka mobiililaitteita verkossa vaivaavat. Kun applikaatioon kerran kirjautuu, kirjautuminen pysyy myös voimassa.

Uuden applikaation vahvuuksiin kuuluu myös räätälöitävyys. Valitset itse, onko aloitussivusi ratsastus- vai raviuutiset vai 7 oikein -näköislehti. Lehdet voit myös ladata älylaitteellesi offline-käyttöä varten, esimerkiksi lennolla luettaviksi.

Uuden ajan Hevosurheilu on monikanavainen. Enemmistö tilaajista arvostaa vielä paperista lehteä ja haluaa lukea sisällöt painettuna tai laatia pelinsä tabloid-kokoinen lehti pöydälle levitettynä. Siksi satsaamme edelleen myös painettuun lehteen, vaikka jaamme entistä enemmän lehden juttuja verkossa ja entistä useammin myös verkko edellä. Lehdestä löytyy myös sellaista sisältöä, jota ei ole luontevaa julkaista verkossa – esimerkiksi 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lanseerattu hevosaiheinen sanaristikko.

Hevosurheilua on yhtä monta tapaa lukea kuin on erilaisia hevosihmisiä. Toivottavasti liityt lukijoidemme joukkoon, jos et jo kuulu siihen!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi