Pikku Humanteri ja Ronja Grönman juhlivat ensimmäisessä ponilähdössä Porissa. Toimitusjohtaja Tommi Lähdekorpi onnitteli voittajaa.
Pikku Humanteri ja Ronja Grönman juhlivat ensimmäisessä ponilähdössä Porissa. Toimitusjohtaja Tommi Lähdekorpi onnitteli voittajaa.Kuva: Anu Leppänen

Pikku Humanterin ylivoimaa ponien Kultaloimessa

Ponien suurkilpailukausi on käynnistynyt. Amazon puristi ykköseksi B-ponien puolella.

A-ponit ovat jo kilpailleet Arctic Pony Kingissä, jossa voiton veivät Mimmi ja Daalia Koivupalo. Uudenmaan Upein Poni -kilpailussa nimensä kunniataulukkoon sai Wild Princess ohjaksissaan Emmi Innanen.

A-ponien suurkilpailukausi jatkui lauantaina Porissa Mini Kultaloimella viiden valjakon voimin. Ronja Grönmanin Pikku Humanteri tuli vuoden toiseen starttiinsa lähes kahden kuukauden tauolta, mutta se ei otteissa näkynyt. Ruuna otti auton takaa nopeimman lähdön ja sai keulapaikan. Siinä se hallitsi koko 1100 metrin matkan ajan ja otti laukasta huolimatta ylivoimavoiton. 

B-ponien suurkilpailukausi puolestaan starttasi Porista Mini Kultaloimella. Auton takaa keulaan avasi Pinja Iltasen Rodden, mutta etusuoralle saavuttaessa Moona Espon Amazon tuli rinnalle vaatimaan vauhtia. Valjakot ottivat eroa muihin ja keulapaikka vaihtui Amazonin hallintaan. Rodden nousi rinnalle, mutta loppusuoralla se painoi ulospäin ja Amazon puristi voittoon turvan mitalla.

Seuraavaksi A-ponit kisaavat suurkilpailuvoitosta Vermossa 10.4. ponien Helsinki-ajossa.

Amazon ja Moona Espo loistivat kurakelillä.
Amazon ja Moona Espo loistivat kurakelillä.Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi