7 oikein -lehden käsiohjelmasivut Vermoon ladattavissa

7 oikein -lehden käsiohjelmasivut Vermoon ladattavissa

7 oikein -lehti ilmestyy Itsenäisyyspäivän takia vasta huomenna torstaina. Illan Vermon Toto65-ravien käsiohjelmasivut tallikommentteineen ja vihjeineen löytyvät verkosta.

Superjuoksijat Camri ja Nopsan Vauhti päättelevät 15-vuotiaina kilpailu-uraansa ja vierailevat viimeistä kertaa maan pääradalla. Ne kilpailevat ennen Toto65-pelin käynnistymistä kylmäveristen Isokengässä (3. lähtö), joka pienestä osanottajamäärästä huolimatta on mielenkiintoinen.

Toto65-peli käynnistyy lähdön 4 startatessa klo 19.10. Varmavaihtoehtoja on useampia, ja yksi niistä on uransa avausvoittoa hakeva Lemieux Boko (Toto65-1/6).

Valmentaja Veijo Heiskanen on toiveikas.

"Lemieux Boko oli viimeksi hyvä kakkonen. En tiedä, mitä viimeisessä kurvissa tapahtui, kun se säpsähti jotain ja teki yhtäkkiä mutkat, mutta ilman sitä se olisi voittanut. Koko ajan on voitto lähempänä, ja kyllä hevonen pian jossain voittaa. Paperilla lähtö näyttää hyvältä, mutta maili ei ole ihan paras matka tälle. Uskon, että sen pitäisi silti olla ihan kärkipäässä, ellei mitään ihmeellistä satu.”

7 oikein -lehden PDF-sivut Vermon Toto65-raveihin ovat ladattavissa täältä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi