"Ei ollut viimeistelyissä sellainen kuin olisin halunnut"
7-vuotias Knocking Match on juossut tällä kaudella 6 starttia totosijoin 3-2-0 ja tienannut 16 200 euroa. Sen piti startata T65-3:ssa Porissa, mutta nyt on edessä kesätauko.Kuva Pekka Salonen

"Ei ollut viimeistelyissä sellainen kuin olisin halunnut"

Jackpot-kierroksen käytetyin varma Knocking Match jätettiin aamupäivällä pois Porin Toto65-kierrokselta. Mistään vakavammasta ei kuitenkaan ole kyse.

"Mietin hyvin pitkään, että ajan sillä, mutta kun hevonen ei ollut ihan sellainen kuin olisin toivonut, se jää nyt tauolle", valmentaja Juho Ihamuotila taustoittaa. "Se on tehnyt hyvän, pitkän kauden, ja hyvin todennäköisesti se olisi jäänyt Porin startin jälkeen muutenkin tauolle."

"Viimeistelyssä se ei ollut sen tuntuinen, että olisi kamppaillut voitosta, niin en halunnut ottaa mitään riskiä. Kun se on joka tapauksessa jäämässä tauolle, halusin sen jäävän terveenä, ettei tule mitään loukkaantumista tai muuta loppuun."

"Kesän korvalla Knocking Matchilla on yleensäkin meno hiipunut. Se tutkitaan ja hoidetaan rauhassa, ja kun tulee laidunkelit, se saa olla laitumessakin. Koko ajan sitä kuitenkin ajetaankin. Joka tapauksessa taukoa tulee useampi kuukausi, ja syksyllä tullaan uudestaan. Knocking Match on hyvä talvihevonen, kun hokit ovat sille vain hyöty."

Linkki hevosen kilpailutietoihin Heppa-järjestelmässä

7-vuotias Knocking Match on juossut tällä kaudella 6 starttia totosijoin 3-2-0 ja tienannut 16 200 euroa. Sen piti startata T65-3:ssa Porissa, mutta nyt on edessä kesätauko.
7 oikein -raviviikko alkaa Porista

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi