Ville Koivisto ohjastaa ideavihjeen tukipilaria Vipaliinua.
Ville Koivisto ohjastaa ideavihjeen tukipilaria Vipaliinua.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Kaustinen: Hankkii alussa merkittävän edun

Viime talvena muhkeat pelivaihdot kerännyt Euro Toto4-peli tekee paluun. Maanantaina Kaustisella on jaossa 40 000 euroa bonusta, ja pottijahtiin suunnataan tammavarmalla.

Tammadivisioonakarsinta on kovin tasaisesti pelattu lähtö. Ville Koiviston naruttelema Vipaliinu kiinnostaa varmaksi asti. Todella nopea tamma sai takamatkalta juoksuradan, josta se ampaisee rivakasti liikkeelle ja painunee keulaan. Se pystyy vastailemaan siitä normaalin parhaaksi. Vipaliinulla on toki laukkariski, joka on painanut sen peliosuuden houkuttelevalle tasolle.

Rivin pankki Mandela Zon varmistetaan tukevasti. Kurjan lähtöpaikan (12) saanut voittokone on toki tottunut haalarihommiin, mutta joku edullisemman juoksun saanut voi jäädä lopussa ohittamatta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Euro Toto4-ideasysteemi

Toto4-1: 10, 11 (6, 4)

Toto4-2: 6, 1, 11, 14, 9(5, 7)

Toto4-3: 7 Vipaliinu (12, 2)

Toto4-4: 7, 12, 9, 2, 10 (11, 4)

2 x 5 x 1 x 5 = 50 riviä – 50 euroa 1 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Sari Vesala: Hidden Allure (12) sairasti viruksen ja hoidettiin nivelistä välissä startin sijaan. Viimeistelyt jäivät kevyeksi kelien haasteellisuuden takia, voi olla ettei Remu ole terävimmillään, toki lähtörata on synkeä.

Lähtö 8

Heikki Klemetti: R.R. Muistotar (3) teki hyvän juoksun Kuopiossa. Luottavaisena tammafinaalikarsintaan. Varusteihin ei muutoksia.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi