Global Bring It On on Vermon keskiviikon ideahevonen.
Global Bring It On on Vermon keskiviikon ideahevonen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilu Toto65-ideavihje Vermo: Tasaiseen tammalähtöön varma

Marraskuun kuuman keskiviikon varmana toimii tasaisessa avauskohteessa starttaava Global Bring It On. Jackpot-kierroksella lisärahaa jaetaan peräti 170 424,06 euroa.

Christa Packalénin valmentama Global Bring It On voitti kesäkuussa jopa Toto75-tasolla, mutta viimeisissä starteissaan tamma ei ole enää onnistunut ykkössijojen arvoisesti. Kuusivuotiaan vireessä ei kuitenkaan ole mitään vikaa, sillä juoksunkulut ja lähtöpaikat ovat olleet sitä vastaan. Global Bring It On ei ole alussa lähtönsä nopein, mutta ykkösradalta juoksun pitäisi onnistua kärjen tuntumassa ja kirivoimallaan hevonen pystyy kukistamaan kilpasiskonsa. Vielä keskiviikkoiltapäivällä lähdön suosikkina toimii numerolla viisi starttaava Reality Hill. Se on lähdön todennäköisin keulanimi, mutta täytyy muistaa hevosen saaneen vielä hiljattain volttilähdöissä 20 metriä etumatkaa Global Bring It Oniin nähden. Nyt ryhmäajossa hevoset starttaavat samalta viivalta.

Ideasysteemissä varmistetaan toisessa kohteessa starttaava suursuosikki Papa Rock, jonka pelikannatus on kivunnut hurjiin (69 %) lukemiin. Pekka Korven tallista viime torstaina debytoinut Captain Kronos voi parantaa taukonsa jälkeen startti kropassaan. Myös Stunning Spark on esittänyt vahvaa nousuvirettä taukonsa jälkeen.

Neljännen kohteen pitäisi olla suosikkikaksikon heiniä, vaikka takarivistä starttaava Too Fit For You hyvässä kunnossa kilpaileekin. Jeppas Winston varmistetaan Kuuma Cup -finaalissa muutamalla merkillä, kuten myös päätöskohteen suosikki Informed Am.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1 Global Bring It On (5, 4)

Toto65-2: 4, 10, 11 (3, 9)

Toto65-3: 2, 5, 6, 7, 9, 10 (3, 4) 

Toto65-4: 1, 4 (11, 6) 

Toto65-5: 2, 4, 5, 9 (1, 6)

Toto65-6: 2, 3, 6, 8 (1, 9)

1 x 3 x 6 x 2 x 4 x 4 = 57,60 riviä – 57,60 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Pia Räikkkä: Leopoldin (10) viimeisimmät startit ovat menneet täysin pieleen, vaikka varsa tasollaan on suorittanutkin. Tämä on Leopoldin 3-vuotiskauden viimeinen kilpailu. Leopold on lupaava, kehittyvä hevonen joka tarvitsee kuitenkin vielä paljon voimaa, jotta iso ravi pysyy kunnolla kasassa. Nämä startit ovat olleet hyvää rutiinin hankkimista, ja Karilta saatu paljon vinkkiä ja kannustusta tulevaan. Autolähtö tuskin on varsalle kummastus, varsinkin kun tuli takarivin paikka.

Lähtö 2

Kaisa Toivonen: Villitertun (4) starttiväli venähti turhan pitkäksi, kun sen piti kilpailla Mikkelin perutuissa raveissa. Treeneissä se on ollut varsin innokkaana, mikä on sille melko normaalia. Terttu on etenkin alkumatkasta epävarma. Jos se malttaisi ravata, se voisi varmaan olla totosijoilla. Muutoksena aiempaan hokkikengät takana.

Lähtö 4

Christa Packalen: Globel Bring It On (1) on tehnyt hyviä kirejä ja nyt hyvä paikka. Ei ole alussa kaikista nopein mutta saa tuosta varmasti hyvän juoksun. Jenkit perään ensimmäisen kerran meiltä, muuten samat varusteet.

Lähtö 5

Ilona Mäkinen: Dodii (2) on pitkästä aikaa kärrylähdössä. Hyvä lähtöpaikka ja hevonen parantaa vähitellen. Varovaiset odotukset hyvään sijoitukseen.

Lähtö 7

Christa Packalen: Kiikku's Cashier (12) on ollut nyt muutamaan viimeiseen parempi, mutta tässä lähdössä lähtöpaikka vie suurimmat menestys paineet. Ajetaan nätisti ja toivotaan että tulee juosten maaliin.

Lähtö 8

Marko Heikari: Indiana Miss Luckylla (7) on ollut kaikki normaalisti karsinnan jälkeen, ja finaaliin lähdetään hyvillä mielin. Kovan vastuksen ja huonon lähtöpaikan takia tavoitellaan rahasijaa. Ei muutoksia varusteisiin.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Eventful Swamp (2) on kovatasoisessa lähdössä. Meillä kuitenkin hyvä lähtöpaikka ja hevonen kunnossa. Odotukset kolmen sakkiin.

Christa Packalen: Thai Greenwich (3) oli viimeksi sellainen mitä on jonkin aikaan jo odotettu. Treeneissä kaikki ok ja jatketaan samoilla varusteilla. Lähtö on tasokas ja jos voittaa meinaa niin pitää tehdä kyllä kova juoksu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi