9-vuotias Apassin tytär Wilman Piika on ideavihjeen varma. Tamma starttaa tänään Killerillä ja ensi viikon keskiviikkona Linnunlahden Toto65-raveissa.
9-vuotias Apassin tytär Wilman Piika on ideavihjeen varma. Tamma starttaa tänään Killerillä ja ensi viikon keskiviikkona Linnunlahden Toto65-raveissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Jyväskylään: Iskee voittoon suojajuoksun jälkeen

Killerin Toto5-kierroksella on varmoista runsaudenpulaa. Ideasysteemin varma valitaan tasaisesti pelatusta kohteesta.

Ossi Nurmosen tallin Wilman Piika oli välissä kilpailematta, koska sille ei ollut sopivia lähtöjä tarjolla. Tamma kilpaili viimeksi Kuopiossa kuukauden starttivälillä ja oli silloin asiallinen nelonen. Wilman Piika lienee nyt lyhyemmän starttivälin ansiosta parempi. Sille tarjotaan nappireissua kärjen takana, josta Iikka Nurmosen ajokki pystyy kiittämään kirivoitolla. Alustavana kakkossuosikkina Wilman Piika on kokeilemisen arvoinen varma.

Kaikki rivin isot suosikit varmistetaan tässä systeemissä, koska niillä on omat epävarmuustekijänsä: Bosse Nice palaa pitkältä tauolta, Hentun Liisa osaa tehdä laukan ja Huisi Hipulla on taukoa ja uusi kuski.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Jyväskylä

Toto5-1: 1, 3, 5, 6, 7 (4 ,2)

Toto5-2:1, 7, 8, 9 (2, 3)

Toto5-3: 4 Wilman Piika (2, 3)

Toto5-4:4, 7, 8, 10 (9, 2)

Toto5-5: 1, 2, 4, 6, 9, 12 (10)

5 x 4 x 1 x 4 x 6 = 480 riviä – 48 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Jyväskylä Toto5

Lähtö 3

Christa Packalén: Ze On Alma (10) aloitti mukavasti ja treeneissä kaikki mennyt nyt hyvin. Kolhi vähän jalkaansa ja sen takia starttivälistä tuli suunniteltua pidempi. On mennyt eteenpäin ja mielenkiintoista nähdä mitä tässä tekee.

Lähtö 9

Elina Oksanen: Stoneisle Rocketilla (7) on päästy huonosti ajamaan reipasta, joten arvoitus itsellekin.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Forssa Toto4

Lähtö 4

Seppo Hagert: Fake Super Fast (6) sai nyt startin alle, parantaa varmasti startin myötä.

Lähtö 7

Heli Kantonen-Heikkilä: Pelipiste (11) oli montelähdössä viimeksi ja hevonen oli positiivinen, vaikka rata oli tälle hevoselle hieman raskahko. Hyötyy pitävästä radasta. Ajetaan hokeilla. Viimeistelyt oli ihan ok.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi