Parvelan Retu kilpailee tänään ensi kertaa ravikuninkaana. Jyväskylässä oriin statistiikka on täydellinen: 7 starttia - 7 voittoa.
Parvelan Retu kilpailee tänään ensi kertaa ravikuninkaana. Jyväskylässä oriin statistiikka on täydellinen: 7 starttia - 7 voittoa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Jyväskylä: Selvittää korkeammankin rimakorkeuden

Ideavihjeen toinen varmavalinta on kolmannen kohteen Free From Fines.

Tapio Laakkosen valmentama Free From Fines spurttasi viimeksi johtavan takaa helppoon voittoon. Tänään rima nousee, mutta myös tätä vastusta vastaan 7-vuotias ruuna omaa mahdollisuuden voittoon etenkin, kun lähtöpaikka on tasaisessa lähdössä kakkosradalla erinomainen ja Jyväskylässä on open strech. Sami Vehviläinen suuntaa yhdeksän prosenttia iltapäivällä pelatun ajokkinsa kanssa keulapaikalle tai 2. sisälle.

Toinen varma on Parvelan Retu, jota ei ole mielekästä varmistaa ideavihjeessäkään. Sen peliprosentti on iltapäivällä 88, mutta niin pitää ollakin.

Avauskohde on lämminveristen kultadivarikarsinta, jonka voi seitsemästä hevosta voittaa kuka tahansa. Otetaan kaikki mukaan, kun kerran mahdollista oli. Jos haluaa vähemmällä selvitä, niin lapulle Willow Pride ja Com Milton. Myös toinen kohde on tasainen. Alle kymmenprosenttisista rastitaan mukaan Meno-Missi, Vennelmon Välkky ja Teppana. Neljännen kohteen yllätyshaut ovat Dame Lane ja Arnie’s Emilie. Marier Mill on kahdeksalla prosentillaan aliarvostettu, mutta jonkin verran lukema tullee nousemaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Jyväskylä

Toto5-1: Kaikki 7 hevosta

Toto5-2: 6, 4, 12, 14, 10, 9, 1 (16, 5)

Toto5-3: 2 Free From Fines (1, 4)

Toto5-4: 1, 11, 8, 5, 6, 10 (3, 7)

Toto5-5: 7 Parvelan Retu (1, 9)

7 x 7 x 1 x 6 x 1 = 294 riviä – 29,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Tino Ärling: Reality Hill (7) oli ok Teivossa, kaikki startin jälkeen hyvin, tämä startti ajetaan, jotta Oulun starttiin ei tulisi lijan pitkä aika. Huono lähtöpaikka vaikeuttaa voittoa, mutta tamma on loistokunnossa. Nyt Jenkkikärryt ja kevyempää balanssia kokeillaan!

Lähtö 7

Christa Packalen: Marier Milille (11) tuli viimeksi loppukurvissa harmittava laukka, ja siihen paloi ainakin varma toinen sija. Tänään ensimmäinen mailin matka, mutta paikka on huono. Jos juoksu ei mene älyttömän vaikeaksi, niin en ylläty vaikka pärjää, mutta pyritään kuitenkin siihen, että kovin vauhti olisi loppusuoralla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi