Hannu Torvisen ohjastama Stonehard on huomattavasti tulosriviään parempi. Valjakko pystyy päätöskohteessa voittoon.
Hannu Torvisen ohjastama Stonehard on huomattavasti tulosriviään parempi. Valjakko pystyy päätöskohteessa voittoon.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Onnistumisen aika

Jokimaalla jatkuu torstaina amatööriohjastajien EM-kilpailut, joiden osalähdöistä kaksi on mukana illan pääpelissä. Vihjeen rohkeaksi tukipilariksi valikoituu päätöskohteessa kilpaileva Stonehard.

Christa Packalénin valmennettava aloitti kauden kesäkuussa komealla keulavoitolla. Tämän jälkeen pystyvä nelivuotias on osoittanut kunnon olevan kohdallaan, mutta juoksut eivät vaan ole onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Kunto on siis selvästi parempi, mitä viime sijoitukset antavat ymmärtää.

Heinäkuun ensimmäisessä kilpailussa Stonehard jäi sisäratajuoksun jälkeen lopussa pahoin pussiin. Seuraavassa kilpailussa viikon päästä ruuna oli parijonossa pitkään jumissa, mistä irti päästyään kiri loppua tuulispäänä. Killerillä suosikkimme oli mukana avoimessa nelivuotislähdössä, missä juoksu pilaantui pahaan lähtölaukkaan.  

Vaikka Jokimaan päätöskohteessa on vastassa muutama todella kova ikätoveri, pystyy alustavassa pelijakaumassa vähäiselle luottamukselle jäänyt Stonehard juoksun vaan onnistuessa tekemään paluun voittokantaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 3, 1, 9 (12, 7)

Toto5-2: 11, 12, 2, 10, 4 (5, 13)

Toto5-3: 5, 2, 3 (7, 4)

Toto5-4: 3, 2, 10, 7, 4, 9, 5, 8 (1, 6)

Toto5-5: 7 Stonehard (5, 8)

3 x 5 x 3 x 8 x 1 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Annika Nisonen: Fixuvan (2) balanssia on kevennetty.

Lähtö 5

Jouni Frimodig: Wake Up Bossin (13) viimeistelyn perusteella odotetaan vauhtia tähän kisaan, mutta onko huono lähtöpaikka este menestymiselle?

Lähtö 6

Christa Packalen: Kiikku's Giant (7) palaa pitkältä tauolta, kun tuli jalkavamma. On jo pitkään päästy ajamaaan hyvin, mutta lähdetään hyvin matalalla profiililla liikkeelle. Luokkaa tällä on paljon, mutta nyt vaan toivotaan, että terveyttä vaan riittää.

Lähtö 8

Christa Packalen: Stonehard (7) oli viimeksi alkuun liian innokas ja laukka tuli. Laukkariski on edelleen suuri, mutta yritetään pitää poika rauhallisena. Ravilla pystyy pärjäämään.

Marko Heikari: Ebay Holmsminde (9) teki hyvän juoksun Loviisassa huonolta lähtöpaikalta. Tänään on taas kovempi lähtö. Tuolta paikalta saadaan todennäköisesti hyvä sisäratajuoksu, joka näitä hevosia vastaan tarvitaan. Ruuna tulee aina rehellisesti loppua, joten hyvä sijoitus ei yllättäisi, jos juoksu vaan onnistuu. Suurempaan menestykseen tarvittaisiin suosikkien epäonnistumista.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi