Siirin Veeti on aloittanut kauden hienosti. Yhdeksään starttiin se on juossut 4 voittoa ja viime starttiin tuli yksi niistä.
Siirin Veeti on aloittanut kauden hienosti. Yhdeksään starttiin se on juossut 4 voittoa ja viime starttiin tuli yksi niistä.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Mikkeli: Keskipitkä matka tuo ratkaisevan edun?

Ideavihjeen varmavalinta on päätöskohteen Siirin Veeti.

Päätöskohteena ajettava 2600 metrin kylmäveristen tasoitusajo on edelleen erittäin laadukas 5000 euron ykköspalkinnolla ajettava lähtö, vaikka yksi suosikeista, Core, jäi aamulla pois. Eniten peliä kerää upeita keulasuorituksia polkenut Kuuselan Wiltteri, mutta haastajista Siirin Veeti kiinnostaa ideavihjeessä varmaksi asti. Sekin on ollut viime kilpailuissaan loistava ja 25-ennätyksessä on vielä paljon ilmaa, ja tänään juostava 2600 metrin matka on sille etu. Alustava peliprosentti Siirin Veetillä on 13.

Avauskohteen Runaway Ninalta on tarkoitus riisua tänään ensimmäistä kertaa urallaan kenkiä pois, ja jos näin on, peliprosentti ei tule jäämään aamupäivän kahdeksan lukemiin. Toisessa kohteessa vauhdikas Rehtorin Salli on neljällä prosentillaan alipelattu. Kolmanteen otetaan mukaan eniten rastitetut William Way ja Stop The Press, ja neljäs kohde pelataan leveästi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Mikkeli

Toto5-1: 6, 5, 10, 11, 1 (4, 2)

Toto5-2: 1, 4, 11, 6 (12, 5)

Toto5-3: 2, 3 (4, 5)

Toto5-4: 1, 2, 4, 13, 6, 16, 10 (3, 8)

Toto5-5: 4 Siirin Veeti (1, 9)

5 x 4 x 2 x 7 x 1 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Mikkeli Toto5

Lähtö 1

Vija Kivinen: Montsan Vippiä (8) hoidettiin edellisen startin jälkeen. Tässä välissä paljon kahluutettu ja voimistelu. Viimeistelyyn oli erittäin pirteä ja tuntui paremmalta verrattuna edelliseen. Voi olla tähän starttiin kuitenkin vähän tahmea kun ei olla hiittailtu tässä starttien välissä. Haetaan vaan ehjää juoksua ja pisteitä finaalia varten.

Lähtö 4

Tino Ärling: Reality Hill (2) on ollut reilu kolme viikkoa meillä ja ei mitään vikaa löydetty, pieniä ruokinta ja varuste muutoksia siis meiltä käsin ja toivotaan että tamma parantaa. Riskin oloinen se on hiiteissä ja lähtee aika reippaasti auton takaa ja on ottanut kaikki voitot keulasta mutta vire on vielä arviotus!? Jenkki kärryt eka kertaa jos toimii lämmityksessä!

Lähtö 6

Jari Äikäs: Wiliam Wayn (2) kanssa lähdetään katsomaan mitä Antti (Teivainen) saa aikaiseksi?

Aimo Ollikainen: Boogeymansinin (6) kunto vaikuttaa normaalilta. Lisätään varustukseen vedettävät pallot korviin ja ilman kenkiä ajetaan. Boogeymansin on alussa kovin innokas menemään ja mailin matkalla ei varmaan kannata hirveästi jarrutella. Jos se jaksaisi sitten tulla maaliin asti, niin tulos voi olla yllättävän hyvä.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Loviisa Toto4

Lähtö 2

Erno Lonka: Männistön Ilosa (3) tuntuu hyvältä. Hieronta tehnyt hyvää. Hevonen on paljon pirteämpi ja tykkää treenata.

Lähtö 6

Matti Ahtiainen: Applehill Express (9) juoksee ilman kaikkia kenkiä.

Lähtö 9

Juhani Tapani: St Helensinelle (10) tehtiin alkuvuodesta kurkkuoperaatio. Oli lähes 3 kk ajamatta mutta sen jälkeen ollaan päästy treenaamaan normaalisti. Kerran ajettu reippaammin ja siinä kaikki tuntui olevan ok ja kurkku toimivan normaalisti.

Anette Forsell: Mr Capiton (12) paras paikka on lähteä takaanta ja sieltä nousta.

Lähtö 10

Timo Vainio: Fantasy Boy (3) treenaa hyvin. Rauhallisesti rakennettu, lähtö kerrallaan mennään.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi