Antti Ojanperän valmentama Maffioso Face hyötyy tänään kahdesta poisjäännistä.
Antti Ojanperän valmentama Maffioso Face hyötyy tänään kahdesta poisjäännistä.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Ouluun: Varmavalintoja vaikea vaihtaa

Special Present ja Diablo Sisu lähtevät Äimärautiolle suurina suosikkeina. Todennäköisesti kumpikin leikkaa maalilinjan ensimmäisenä.

Special Present paljasti Kaustisella taistelijanlahjansa, sillä se joutui tekemään töitä keulahevosen rinnalla. Hurricane Wilma taisteli hienosti vastaan, mutta ei lopulta voinut paremmalleen mitään. Zogo Match sai nautiskella Special Presentin vetoavusta, mutta siltä ei löytynyt rahkeita ohitukseen.

Tänään vastassa ei ole yhtä kovia nimiä ainakaan paperilla, joten todennäköisesti Special Presentin voittokulku jatkuu. Kokematon varsa voi tietenkin epäonnistua esimerkiksi laukan myötä, mutta etukäteen suurta riskiä ei pitäisi olla näköpiirissä.

Diablo Sisu aloitti Mauri Jaaran valmennuksesta hienolla keulasoololla. Myös tänään sillä on mahdollisuudet kärkipaikalle tai vähintään keulahevosen rinnalle. Molemmilta juoksupaikoilta Diablo Sisu on lähellä ykkössijaa.

Muut kohteet ovatkin hankalampia. Kapeat systeemit voisivat tänään olla avain tilipäivään, mutta varsinaisia huippuideaoita ei muista kohteista tahdo löytyvän.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi