Kovaa avaava Astrum on mielenkiintoinen pelihevonen avauskohteeseen.
Kovaa avaava Astrum on mielenkiintoinen pelihevonen avauskohteeseen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Alipelattu kaksikko avauskohteessa

Kaksi sprintterikisan karsintaa käynnistää Porin T5-rivin. Avauskohteen suosikeista lapulta raakataan pois sisäradan Global Winner ja ulkoradan Grainfield Aiden.

Johtopaikan tavoitteluun suosikkikaksikko tuskin karsintalähdössä osallistuu, ja ensi metreillä näitä nopeammat Piteraq ja Astrum ovat puolestaan kiinnostavimmat pelivalinnat. Haastajakaksikko on jäänyt alustavassa prosenttijakaumassa turhan pienelle kannatukselle, sillä kumpikin on vahvassa nousukunnossa ja erityisesti tällaisessa tehtävässä vahvoilla.

Astrumin tulosrivi pääsi kesän kuluessa huonoon malliin. Viimeksi se laukkasi neljännestä ulkoa kirivoimat tallella Kouvolan viimeiseen kurviin. Ilman sitä Astrum olisi noussut kamppailemaan kakkossijasta ja jättänyt myös Grainfield Aidenin taakseen. Piteraq oli viimeksi pitkällä matkalla mahdottoman tehtävän edessä rauhallisen matkavaihdin myötä. Ruudikas 10,7-vauhtinen 700 metrin kiri neljännestä ulkoa kantoi kuitenkin kolmanneksi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 6, 4 (1, 8)

Toto5-2: 5, 2, 4 (8, 6)

Toto5-3: 3, 6, 5, 12, 2 (10, 7)

Toto5-4: 2, 1, 3 (11, 5)

Toto5-5: 5, 9, 2, 4 (7, 8)

2 x 3 x 5 x 3 x 4 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ville Levula: Wauhittan (6) Jyväskylän startin saa unohtaa. Kokeiltiin ilman takakenkiä eikä se sopinut yhtään. Tässä startissa palataan normaaliin balanssiin. Matka taitaa silti olla Lyylille liian lyhyt, mutta oli niin sopiva sarja niin päätettiin kokeilla.

Ilona Mäkinen: Itte Juakales (9) on ollut vaisu viimeisiin startteihin ja vähän kysymysmerkkinä ollaan nyt liikkeellä. Kotona treenaa kyllä hyvin...

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: New Grove Waylonin (4) kanssa ensimmäinen montekokeilu vähän erikoisluontoisella hevosella. Kotona ratsastettu jonkun kerran ja ihan kokeilumielellä ollaan liikkeellä, käydään kerran radalla kokeilemassa ennen starttia. Muuten kyllä kovassa kunnossa, että mielenkiinnolla katsotaan mitä poika tästä hommasta tuumii. Suurin haaste lähtökiihdytys.

Marjo Puumala: Charly du Tremble (5) ei viimeistelyssä täysin miellyttänyt.

Lähtö 6

Marjo Puumala: Dalton Hoss (1) ei viimeksi ollut oma itsensä ja veriarvoissa olikin sanomista. Sai olla hetken helpommalla, viime aikoina on treenannut normaalisti. Saattaa olla vielä tukkoinen.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi