Mandela Zon ja Niko Jokela lähtevät  tänään Seinäjoella takavoltista suljetulta läthtöpaikalla. Valjakko starttaa seuraavan kerran heti lauantaina Lahdessa.
Mandela Zon ja Niko Jokela lähtevät tänään Seinäjoella takavoltista suljetulta läthtöpaikalla. Valjakko starttaa seuraavan kerran heti lauantaina Lahdessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Kapean pelin paikka

Vuoden voitokkain hevonen Mandela Zon hakee kotiradallaan jälleen yhtä täysosumaa, mutta suljetun lähtöpaikan myötä se saa kaksi varmistusta.

Tiiviillä tahdilla kilpailevan Mandela Zonin viikon tärkein kilpailu on tulossa parin päivän päästä Jokimaalla, kun se starttaa kultadivisioonan suosikkina. Torstain välistartissa asetelma ei ole kovavireiselle suursuosikille suosiollinen, sillä takamatkan suljettu lähtöpaikka tuo väkisinkin mutkia matkaan, ja vastassa on paalun kovavireinen Explosive Secret sekä St Legeriin valmistautuva Main Stage.

Viime kerroilla toiseksi jäänyt Mc Lee sen sijaan kelpaa sopivassa tehtävässä kapean pelin varmaksi. Toissa startissa Seinäjoella se kiri taktiikkajuoksun jälkeen vahvasti 12,6/700 metriä. Kuopiossa Eija Sorviston valmennettava kiri toisesta ulkoa vahvasti, mutta selästä lopussa iskenyt The Big Payback oli lopussa parempi. Luotettavan hyvää jälkeä tekevälle Mc Leelle tarjoutuu nyt pienen paalun takaa vahva voittosauma.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 3, 4, 6, 9 (2, 10)

Toto5-2: 10, 1, 7, 2, 9 (4, 11)

Toto5-3: 4 Mc Lee (12, 1)

Toto5-4: 13, 6, 1 (8, 14)

Toto5-5: 8, 4 (6, 10)

4 x 5 x 1 x 3 x 2 = 120 riviä – 12,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentti Mobiilihepasta

Lähtö 9

Tuomo Ojanperä: Calla Hat Trcik (8) on suorittanut edelliset startit hyvin ja pitäisi jatkaa samalla tasolla. Jos juoksu onnistuu huonolta lähtöpaikalta, niin pystyy kärkeen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi