Halley Wania on rivin ensimmäinen varma.
Halley Wania on rivin ensimmäinen varma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Revanssin paikka tammalähdössä

Selväpiirteisen T5-rivin pankin Corazon Combon apuvarmaksi luotetaan Halley Wania, ja yllätystä haetaan kylmäverikohteista.

Derbykarsintoihin valmistautuvat 4-vuotiaat ovat avainasemassa Seinäjoella. Corazon Combon tehtävä Kasvattajakruunun alkuerässä sisäradalta näyttää yksioikoiselta.

Keulavoittoa pitää odottaa myös Markku Niemisen tallin derbytoivolta Halley Wanialta, vaikka sen kausi on ollut katkonainen. Tamma jäi viimeksi 11-radalta startanneena Best Princessin maalisuoralla seitsemänneksi juostuaan valtaosan matkasta keulahevosen rinnalla. Tuolloin nappireissun jälkeen ykköseksi kirmannut Fortunewheelgarden on toinen alkuerän voittajaehdokkaista, mutta Halley Wanialla on lähtökiihdytyksessä etulyöntiasema, jonka se normaalina hyödyntää voitokkaasti.

Kylmäverilähdöissä turhan pienelle peliosuudelle ovat jääneet kolmoskohteen Fiileri, joka laukkasi Ylivieskassa johtopaikalta viimeisellä takasuoralla sekä Markku Elmeri, joka haastoi viimeksi Torniossa maalisuoralla haparoineen Söörenin. Päätöskohteen yllätyshaku on kovaa nousuvirettä esittänyt Erehys.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 6, 5, 12 (1, 2)

Toto5-2: 3 Halley Wania (5, 1)

Toto5-3: 7, 3, 2, 1, 11, 8, 9, 10 (12, 5)

Toto5-4: 1 Corazon Combo (4, 7)

Toto5-5: 5, 1, 3, 6, 2 (11, 8)

3 x 1 x 8 x 1 x 5 = 120 riviä – 12,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi