Antti Teivainen palaa Black Revengen ohjiin. Valjakolla on mainio mahdollisuus viedä avauskohde kärkipaikalta.
Antti Teivainen palaa Black Revengen ohjiin. Valjakolla on mainio mahdollisuus viedä avauskohde kärkipaikalta.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Paikkakin puoltaa

Illan ravit ajetaan kirpeässä, noin 10 asteen pakkaskelissä. Varmavalinta löytyy heti avauskohteesta.

Viikko sitten Pilvenmäellä vaativan juoksunkulun jälkeen urheasti kolmatta rataa pitkin kolmanneksi kamppaillut Black Revenge on esittänyt alkukaudesta muutoinkin vahvaa virettä. Edelliskerralla kovatasoisessa finaalissa sillä ja muilla takahevosilla ei ollut 1.13-vauhtisella kirikierroksella mitään jakoa kärkikamppailuun. Black Revenge kiersi neljännestä parista ulkoratoja pitkin rahasijalle ja paineli 15,3-volttiennätyksensä. Kauden avanneen karsintalähdön Black Revenge voitti keulasta uudelleen tänään rattaille hyppäävän Antti Teivaisen ajamana.

Teivon ennakkoon tasaisessa T5-avauskohteessa Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti pääsee yhden poisjäännin myötä liikkeelle sopivista asemista. Black Revenge ei ole auton takaa ensi metreillä nopeimpia. Ennakkoon asetelma näyttää kuitenkin sellaiselta, että juoksupaikkojen löydyttyä kovimpien avaajien kesken, suunnannee Teivainen vauhtikestävällä hevosella eteenpäin kohti johtopaikkaa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 4 Black Revenge (1, 12)

Toto5-2: 3, 4, 12, 2, 1 (9, 6)

Toto5-3: 6, 9, 8, 7 (11, 4)

Toto5-4: 10, 8, 5 (11, 4)

Toto5-5: 11, 9, 7, 2, 10 (8, 4)

1 x 5 x 4 x 3 x 5 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ilona Mäkinen: Kato Kato (2) on mennyt hyvin jo pitkään. Viimeksi se oli vino kurveihin, ja hyppy tuli loppumatkasta. Vaihdetaan nyt vähän varusteita. Hyvä lähtöpaikka, ja odotukset kärkipäähän.

Lähtö 4, Toto5-1

Joni-Petteri Irri: Gutsy Cobbler (3) oli kahden ylivoimaisen perästä hyvä kolmas viimeksi. On ollut pitkään hyvässä kunnossa, ja nyt päästään todennäköisesti juoksemaan lähellä kärkeä. Voittokaan ei yllätä.

Lähtö 5, Toto5-2

Joni-Petteri Irri: Olin tyytyväinen Credit To Easyn (12) Vermon starttiin. Kova avaus, ja viimeiseen kurviin väsyvän takana menetettiin ote kärkeen. Huono lähtöpaikka nyt, mutta mikäli ei ihan toivottomiin asemiin jää on saumat kärkeen. Kokolaput ensimmäistä kertaa testataan.

Lähtö 6, Toto5-3

Ilona Mäkinen: Hades (11) on antanut keulasta pari kertaa vähän periksi. Nyt saa selkäjuoksun, ja toivotaan hyviä vetoapuja mahdollisimman pitkälle.

Emma Väre: Girls With Curls (12) teki viimeksi sitkeän esityksen, vaikka juoksunkulku oli tälle hevoselle raskas. Kotona on kaikki ollut hyvin tässä välissä. Paikka on haastava, mutta toivotaan, että olisi vähän ylivauhtia matkalla.

Lähtö 8, Toto5-5, Duo-2

Tommi Ala-Nikkola: Miya Gran (7) on starttaillut säännöllisesti ja tehnyt tasaisia hyviä juoksuja, vaikka tulosrivistö näyttääkin epätasaiselta. Edelleen saman tuntuinen treeneissä. Pirteä ja terveen tuntuinen.

Lähtö 9, Troikka

Sara Hautamäki: Boheemi (10) on hyvässä kunnossa ja parantaa varmasti starttien myötä. Keulajuoksua olisi toivottu, mutta ei nyt mahdollista. Taso kovenee, ja lähdössä kovin uhka on Kotorinnan Topi, joka onnistuessaan syö takamatkan hevoset jo kovalla lähtönopeudella ja saattaa aiheuttaa juoksunkulkuun muutoksia. Odotukset 4-6 sakkiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi