Antti Teivainen on ideavihjeen luottomies.
Antti Teivainen on ideavihjeen luottomies.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Ideavarma varsakisasta

Vermon Toto65-ideavihjeen varmojen osumista saadaan jännittää päätöskohteisiin asti.

Avoimessa lähdössä suosikki Jason's Camden suojataan Run For Royaltylla, joka juoksee nyt todennäköisesti keulassa, eikä ole helppo ohitettava.

Kierroksen pankki Siirin Valtsu kelpaa varmaksi oikein hyvin, varsinkin, kun sen selvästi kovin haastaja Core jäi keskiviikkoaamuna pois.

Kolmivuotispokaalissa kilpaileva Lil Runner on rivin ideavarma.

Antti Teivaisen suojatti on nostanut tasoaan nopeasti ja merkittävästi. Nyt se sai sellaisen lähtöpaikan, että Teivainen ajanee orilla aktiivisesti. Sisäpuolelta Wik's Noe Nee Pee on alussa nopein todennäköisesti, mutta se oli viimeksi mukana niin hurjassa avauksessa, että tällä kertaa tammalla ajettaneen selästä. Se selkä voi hyvin olla Lil Runner, joka on kiinnostava varmahaku tasaisesti pelatusta kohteesta.

Rivin mahdollisista pikkuyllättäjistä mainitaan Edwars Snipes, joka kilpailee nyt ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä.

Tästä toto-kupongille:

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 2, 1 (5, 8)

Toto65-2: 2, 7, 10, 6, 9 (8, 1)

Toto65-3: 6, 5, 2, 9 (14, 12)

Toto65-4: 2, 1, 4, 5, 8 (7, 6)

Toto65-5: 7 Siirin Valtsu (3, 1)

Toto65-6: 5 Lil Runner (10, 3)

2 x 5 x 4 x 5 x 1 x 1 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Christa Packalen: Cursus Swamp (9) on mennyt koelähdöstä rutkasti eteenpäin ja viime viikolla ajetussa hiitissä oli positiivinen. Ensisijainen tavoite tietysti ehjä juoksu ja että tulisi juosten maaliin.

Emma Väre: MAS Imperial (11) on iso varsa joka on mennyt talven aikana paljon eteenpäin. Keskittyminen on vielä välillä vähän hakusessa, mutta viime hiittiin oli jo oikein hyvä, kovimmillaan ajettu 20,5/2000.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Victory (12) on tallin paras hevonen, laukannut 5/6 lähdöistään, harjoituksissa ei koskaan... Ravilla rahoille.

Lähtö 4

Christa Packalen: Jason's Camdenilla (2) viime startin jälkeen kaikki mennyt hyvin ja tämä väliviikko on otettu rauhassa. Jatketaan kengät jalassa ja varusteet muutenkin samat. Pystyy pärjäämään.

Esa Holopainen: Good Morning (4) suoritti viimeksi oikein hyvin ja kaikki mennyt treeneissä normaalisti sen jälkeen. Juoksun onnistuessa kärjen tuntumaan mahdollisuudet.

Reima Kuisla: Mandela Zon (5) nousukunnossa starttien myötä.

Lähtö 5

Emma Väre: Yuvarajahille (2) eka puolikas oli viimeksi aika nykivä ja lopussa vaan meni hapoille. Kotona kaikki normaalisti ja hyvältä paikalta pitäisi olla aika lähellä.

Lähtö 6

Christa Packalen: Jewel Maker (5) teki oikein positiivisen aloitusstartin ja tuli juosten maaliin. Kuvittelisin että volttilähdön pitäisi onnistua hyvin. On mennyt varmasti viime startista eteenpäin ja tämä pystyy kyllä pärjäämään.

Emma Väre: Mathilde Halmilla (15) viimeksi oli vaan liikaa painetta ja ilman kenkiä rulli sittwn yli. Jatkaa edelleen tikissä, paikka vaan on tosi hankala ,joten tuolta vaaditaan reipasta matkavauhtia että ehdittäisiin.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: A Rm (3) jatkaa hyvässä kunnossa, kohtaa nyt kovia. Lähtee hyvin, hyvältä paikalta saa hyvän juoksun, ainakin rahoille...?

Emma Väre: Stonecapes Victor (11) oli huippuhyvä viimeksi ja voitti lopulta helposti. Kotona välissä kaikki hyvin yhtä kolhua lukuunottamatta. Tarvitsee selkäjuoksun, mutta tuolta voi mennä haalarihommiksi.

Lähtö 9

Antti Veteläinen: Stonecapes Xantee (8) kehittyy joka startista isoin harppauksin. Lähtöpaikka ikävä ja rahasija tavoitteena. Viimeksi oli eka kerran alumiinikengät ja ne myös tulee tähän kisaan.

Lähtö 10

Christa Packalen: Kiikku's Adelen (9) olisi viimeksi pitänyt voittaa mutta edelleen loppusuora on vähän haahuilua. Nyt otetaan etukengät pois ja uskon siitä olevan iso etu. Toivottavasti kovin vauhti olisi loppusuoralla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi