Christa Packalenin talli on keskiviikkona suuressa roolissa.
Christa Packalenin talli on keskiviikkona suuressa roolissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kyvykäs nelivuotias jatkaa voittojen tiellä

Viime starttinsa leikitellen voittanut Kiikku's Nea on ideavihjeen selkeä varmavalinta.

Christa Packalenin valmentama Kiikku’s Nea on selkeästi kierroksen todennäköisin voittaja. Se toimii myös ideavihjeen toisena varmana, vaikka pelikannatus onkin kohonnut aavistuksen turhan korkeaksi. Lahjakas nelivuotias pääsee Cocktail S:n poisjäännin myötä avaamaan yksin juoksuradalta, mistä Hannu Torvinen ajelee tammalla päättäväisesti eteenpäin kohti keulapaikkaa. Sinne päästessään Kiikku's Nean ei pitäisi tätä lähtöä hävitä.

Kierroksen toinenkin suuri suosikki Staro Quincy kelpuutetaan myös varmaksi, sillä lähtö on kyvykkäälle ruunalle varsin sopiva heikosta lähtöpaikasta huolimatta. Pahin vastustaja Callela Alfa on derbyfinalistina kunnioitettava, mutta se joutuu lähtemään matkaan radalta 12.

Avauskohteessa Rosima ja pitkältä tauolta palaava Graham Hill erottuvat etukäteen muusta porukasta, mutta vastassa on useampi hyväkuntoinen haastaja.

Neljäskohde pyritään selvittämään kolmen merkin voimin. Näihin ei kuitenkaan lukeudu lähdön selkeä kakkossuosikki Viisori, vaikka se lauantaina voittikin hienotasoisen 75-finaalilähtönsä. Nyt hevoselle lyödään uudestaan kengät jalkaan mikä on aikaisempien näyttöjen perusteella selkeä miinus.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 2, 3, 4, 6, 11 (10, 8) 

Toto65-2: 8 Staro Quincy (4, 12)

Toto65-3: 10 Kiikku's Nea (5, 2)

Toto65-4: 2, 8, 10 (11, 13)

Toto65-5: 1, 2, 3, 5, 6, 7 (4, 8) 

Toto65-6: 1, 2, 4, 8, 9, 11 (7, 3)

6 x 1 x 1 x 3 x 6 x 6 = 648 riviä – 64,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Christa Packalen: Kiikku's Giant (11) teki viimeksi hyvän juoksun ja treeneissä kaikki normaalisti. Tänään huono paikka ja sieltä ollaan vähän muiden armoilla. Todennäköisesti lisätään sekki päähän kun ajetaan kengät jalassa.

Lähtö 6

Christa Packalen: Kiikku's Nea (10) voitti viimeksi helposti ja uskon, että se jatkaa samanlaisessa kunnossa. Lähtee hyvin voltista liikkeelle, joten paikka on ihan hyvä. Ehjällä juoksulla pitäisi pärjätä. Ei muutoksia.

Lähtö 7

Marko Heikari: Hetku (7) kävi kesän lopulla sitkeässä hengitystieviruksessa, jonka takia tauko on venähtänyt. Ruuna omaa hyvän kapasiteetin, mutta suoraan tauolta oltaisiin tyytyväisiä rahasijaan.

Lähtö 9

Christa Packalen: Aurelia's Pearl KS (2) kilpaili viimeksi pienessä lähdössä. Se sai vetää keulassa omaa vauhtia ja olisi pitänyt voittaa se lähtö. Tuntuu, että menee lopussa käsijarru päällä ja vaihdetaan nyt kokonaiset vetolaput puolikkaisiin vetolappuihin. Kapasiteetti riittää vaikka voittamaan.

Marko Heikari: Indiana Miss Lucky (5) hätäili viimeksi lähtökiihdytyksessä ja siitä tuli laukka. Tamma teki ihan hyvän juoksun sen jälkeen. Hyvänä päivänään ja juoksun onnistuessa se voisi tämän päiväisessä porukassa yltää totosijoille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi