Magazine Matc voitti edellisstarttinsa Vermossa keulasta.
Magazine Matc voitti edellisstarttinsa Vermossa keulasta.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Takarivi vain hidaste

Magazine Match luotetaan takarivistä huolimatta varmaksi.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Magazine Match onnistui viimeksi Vermossa vihdoin avaamaan voittotilin myös tämän vuoden osalta. Tuon kisan jälkeen hevosta huollettiin ja nyt sillä on taas tarkoitus jatkaa starttailemista. Magazine Match on luokaltaan hyvä hevonen sarjoihinsa, eikä se yhdeksän osallistujan koitoksessa joudu oletettavasti aloittamaan kiriään liian kaukaa voittoa ajatellen.

Avauskohde selvitetään kahdella merkillä. Yosemite Sam epäonnistui viimeksi, mutta oli toissa kerralla hyvä kolmas Turussa ajetussa Voimaeläincupin finaalissa. Rosetta Frido puolestaan saa taas selkäreissun, millä on aikaisempien starttien perusteella ollut parempi. MAS Goes On jätetään ulos ideavihjeestä, sillä Kouvolan voittostartissa kärjen reipas matkavauhti avitti voittoon yltämistä.

Kierroksen suursuosikit Kyle Web ja Papa Rock varmistetaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 2, 9 (1, 7)

Toto65-2: 3, 4 (1, 5)

Toto65-3: 9 Magazine Match (1, 4) 

Toto65-4: 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11 (9, 12)

Toto65-5: 1, 2, 4, 6 (9, 10)

Toto65-6: 4, 7, 9, 10 (11, 2)

2 x 2 x 1 x 7 x 4 x 4 = 448 riviä – 44,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Kato Katolle (9) tämä on ensimmäinen monte. Kotona on ratsastettu pari kertaa ja tuntui että osaa ihan ok mennä selästä. Startti kuitenkin arvoitus. Jos pysyy ravaamaan, pärjänneet jollain lailla.

Lähtö 2

Teija Lehtonen: Tositoimi (2) kaikki ok.

Lähtö 3

Christa Packalen: Sealed Lips (7) oli jo viimeksi parempi, mutta jalkoja huollettiin sen startin jälkeen ja uskon että pitäisi nyt olla vieläkin parempi. Treeneissä hyvän tuntuinen ja toivotaan että olisi mennyt taas toivotulla tavalla eteenpäin.

Lähtö 4

Emma Väre: Yosemite Sam (2) laukkasi viimeksi kun ei ollu veto päällä, maaliin tuli hyvin eikä ollu väsynyt. Kotona ollut oikein pörhäkkä ja odotan hyvää suoritusta.

Lähtö 6

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (1) on kisannut hienossa vireessä ja jaksanut puristaa keulasta loppuun asti. Sai taas hyvän lähtöpaikan ja pärjäämistä odotetaan. Samoilla varusteilla.

Lähtö 8

Christa Packalen: Kiikku's Nealle (4) tuli viimeksi kontaktia vastustajan kanssa ja sen takia tuli laukka. Uskon että jatkaa kunnossa ja pystyy pärjäämään. Matka on etu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi