Morison saattaa jatkaa voitolla Kouvolassa.
Morison saattaa jatkaa voitolla Kouvolassa.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Kouvola: Ysinumero toivottavasti valttia

Jackpotissa on reilut 41 000 euroa. Kouvolassa ei ole helppoa kiertää takaa ykköseksi, mutta Let’s Get It Up ja Morison siihen pystyvät.

Let's Get It Up teki viimeksi rankan juoksun, kun huomioi alun lisämetrit ja raikkaan matkavauhdin. Se oli selkeä vinkkiesitys, ja Mikkelin peruutetut kisat tuskin toivat vireeseen mitään muutosta. Kouvolassa otetaan uusiksi, ja moni asia puoltaa hevosen mahdollisuuksia. Edessä on hyvä lähtijä, kaverit pitävät taatusti tempoa ainakin avauspuolikkaalla, ja Let's Get It Up pystyy tekemään pitkän kirin ulkoradoilla. Toinen vaihtoehto on iskeä jo kierroksen täyttyessä parijonosta keulan rinnalle. Luotto hevosen mahdollisuuksiin on kova.

Morison sai tärkeän onnistumisen alle Forssasta maanantaina. Tehtävä oli sopiva, mutta päätöspuolikkaan 23,3-vauhtinen rymistely neljättä rataa pitkin oli lupaava. PM-lähdössä ruuna oli paras suomalainen, ja sen valtakausi voi lähteä tosissaan vauhtiin Kouvolan kierroksella. Vastus on kivikova, joten onnistua pitää ja napakka rata on se, mitä Morisonin leirissä toivotaan.

Kymenlaakso-ajo päättää hienon kierroksen. Siinä Viens Ici on selvä suosikki rajun karsintakirin jälkeen, mutta ideasysteemissä otetaan lapulle pari varmistusta.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Kouvola

Toto75-1: 2, 7, 13, 10, 11, 12, 6, 5, 4, 9 (3, 8)

Toto75-2: 10, 3, 7 (4, 8)

Toto75-3: 9 Let's Get It Up (2, 5)

Toto75-4: 4, 9, 6 (7, 5)

Toto75-5: 1, 15 (7, 6)

Toto75-6: 9 Morison (4, 11)

Toto75-7: 1, 11, 6, 12, 9 (3, 2)

10 x 3 x 1 x 3 x 2 x 1 x 5 = 900 riviä – 45,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Emma Väre: Stonecapes Victor (1) oli oikein positiivinen tauolta ja kotona tuntuu edelleen hyvältä. Lähtee kovaa automaattisesti.

Lähtö 3

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (2) oli pettymys viimeksi. Tiistain hiitissä ok, ravilla rahoille

Lähtö 4

Juha Lindroos: Vonkari (14) tuntui hyvältä viimeistelyssä, mutta startissa vasta nähdään riittääkö vieläkään paukut loppuun asti.

Lähtö 5

Reima Kuisla: Bubble Effelta (10) otettiin kengät takaa pois. Laukkasi herkemmin kun astui läpi. Nyt pidemmät alumiinit takana, joten odotus että ravaisi paremmin. Tosin Kouvolan rata kaarteineen ei tue. Matka ei minusta ole ongelma. Hevosella lähdön selvästi paras kapasiteetti.

Lähtö 6

Emma Väre: Scorpion Comery (3) oli viimeksikin tosi hyvä, oli vaan mahdoton tehtävä. Kotona välissä kaikki hyvin, vetolaput nyt kun kiinteillä oli vähän turhan innokas alkumatkasta. Lähtee kovaa.

Lähtö 7

Christa Packalen: Let's Get It Up (9) ollut oikein hyvän tuntuinen nyt kotona ja pitäisi jatkaa kunnossa. Paikka on ihan hyvä tälle ja pystyy tekemään varmasti taas hyvän juoksun. Kesäkengästä ajetaan.

Lähtö 9

Aimo Ollikainen: Boogeymansinilla treenien perusteella kaikki on ok. Eturivi olisi ollut tässä kisassa tarpeen, mutta ei ollut tuuria rata-arvonnassa. Kahdeksas sija olisi tältä paikalta hyvä saavutus. Kengät kaikissa jaloissa mennään tämä startti.

Lähtö 12

Marinka Salminen: Fuxilla (2) kakkosradalta koitetaan kiihdyttää keulaan ja siitä ollaan tosi lähellä voittoa.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi