Kati Erikssonin valmentama Callela Kickoff juhli Olli-Pekka Holopaisen kanssa viime joulukuussa Vermossa.
Kati Erikssonin valmentama Callela Kickoff juhli Olli-Pekka Holopaisen kanssa viime joulukuussa Vermossa.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Mikkeli: Jackpot kiinni keulavarmoilla

Jackpotissa on tarjolla yli 41 000 euroa ylimääräistä. Kierros muutenkin tavallista mielenkiintoisempi, joten verkot kannattaa jättää vesille.

Like A Dynamite pilasi laukkaan Jokimaalla. Elma Kukkonen kommentoi, että hypyn voi ottaa täysin omaan piikkiin, sillä hevosella aina ennenkin ollut fläppikenkä ei vain pitänyt sadekelillä. Sitä ei uskallettu vaihtaa, vaikka jälkikäteen olisi tietenkin pitänyt. Edellisessä kisassa Joensuussa tamma purjehti 13,8-vauhtisella kirilenkillään johtavan rinnalta ykköseksi.

Auton takaa laukkariski ei muutenkaan ole merkittävä, ja pienellä voittosummalla odotetusti loistopaikan saanut tamma on mielenkiintoinen ideavarma. Kahdesti hurjan juoksun tehnyt Staro Quincy on monen kuuma tärppi, mutta Like A Dynamite pystyy sen kärkipaikalta lyömään.

Thai Profit on voittanut lähtönsä helpoimmissa tehtävissä. Sille kävi kuitenkin kultadivisioonassa tuuri rata-arvonnassa, sillä toisten takaa nahkeammin suorittava American Hero ja ulommas joutunut Yolo Savoy ovat helisemässä, mikäli Thai Profit pystyy omalle hyvälle tasolleen keulapaikalta. Sen suoritukselle pitää jättää pieni kysymysmerkki, jos koko matka mennään isoa kovaa. Uskotaan kuitenkin hevosen venyvän kärkipaikalta ykköseksi.

Callela Kickoff oli viimeksi loistava johtavan rinnalta. Tämä tiedostaen hevosessa on loistopaikalta pelillistä ideaa. Kärkipaikan puolustaminen ei ole toki millään tavalla varmaa, mutta sitä Olli-Pekka Holopainen kuitenkin tiukasti yrittää. Callela Kickoff pystyy kärkipaikalta venymään ykköseksi, jos jatkaa samalla tasolla kuin mitä on tuoreimmissa kisoissa nähty.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Mikkeli

Toto75-1: 9, 5, 3, 13, 12, 4, 10, 7, 8, 6 (2, 9)

Toto75-2: 6, 3, 12, 9, 10, 1, 2 (5, 7)

Toto75-3: 3 Like A Dynamite (11, 7)

Toto75-4: 1, 8, 9, 5 (3, 11)

Toto75-5: 9, 2, 6 (1, 10)

Toto75-6: 4 Thai Profit (9, 6)

Toto75-7: 1 Callela Kickoff (3, 9)

10 x 7 x 1 x 4 x 3 x 1 x 1 = 840 riviä – 42,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ari Korpela: Sahara Maniac (4) oli Vermon startissa kipeä. Nyt treenannut hyvin ja on ollut omanlaisensa.

Timo Ahtiainen: Afterglow'lla (8) kaikki ok. Hyvässä kunnossa jatketaan.

Lähtö 3

Topi Komppa: Kalla (4) palaa pitkältä tauolta. Metsätiellä on valmennettu, mutta alla ei ole kuin kaksi ratahiittiä. Kummallakaan kerralla ei koitettu kuinka kovaa hevonen kulkee. Tavoitteena ehjä startti ja sen jälkeen suunnitellaan seuraavia tehtäviä. Kalla tarvinnee vähäisestä pöllyttämisestä johtuen pari-kolme starttia ennen kuin palaa tasolleen.

Lähtö 11

Tino Ärling: Reality Hill (3) menee kengät jalassa.

Tino Lindgren: Chased (8) oli hieman räkäinen Rovaniemellä. Viimeistelyt menneet hyvin ja räkä saatu ulos. Paremmalta numerolta en pelkäisi ketään, mutta ollaan muiden armoilla 8-numerolta. Juoksunkulku ratkaisee paljon.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi