Marier Milillä on hyvä sauma johtaa 4-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunufinaalia startista maaliin.
Marier Milillä on hyvä sauma johtaa 4-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunufinaalia startista maaliin.Arkistokuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Seinäjoki: Torviseen luottaen

Ideavihjeen molempia varmoja ohjastaa Hannu Torvinen.

Ensimmäinen varma on samalla Toto75-kierroksen pankki Marier Mili. Ykkösradalta kiihtyvä tamma oli hyvä viikko takaperin ajetussa välierässä, ja taustavoimat odottivat hevosen olevan lyhyellä starttivälillä jopa parempi. Ykkösradalta Marier Milin pitäisi onnistua puolustamaan keulapaikka, jolloin sen myös tulisi olla lähellä voittoa.

Päätöskohteessa varmaksi luotetaan viimeksi pahoin pussiin jäänyt Callela Nelson. Hannu Torvisen ohjastettavalla on hyvä sauma lipua lähdössä keulapaikalle, sillä alussa ensimmäiset keulat ottavalta Massimo Hoistilta tai Amazing Playeriltä on oletettavasti piikkipaikka suosikille tarjolla. Myös Callela Nelsonin voi olettaa petraavan lyhyellä starttivälillä.

Avauskohteessa juoksevat Bring It On Home, Sands Hybrid sekä Christine L Garden lukeutuvat kierroksen parhaimpiin yllättäjämerkkeihin.

4-vuotiaiden suomenhevosten Varsakunkussa etukäteen erottuu kolme osallistujaa, mutta näiden kaveriksi lapulle ujutetaan jymy-yllätystä hakeva Comfortti.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Seinäjoki

Toto75-1: 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10 (8, 5)

Toto75-2: 1, 2, 3, 9, 10 (6, 4)

Toto75-3: 2, 3, 7 (1, 5)

Toto75-4: 1 Marier Mili (4, 2)

Toto75-5: 1, 11, 13, 14 (2, 15)

Toto75-6: 2, 4, 7 (9, 5)

Toto75-7: 5 Callela Nelson (1, 2)

7 x 5 x 3 x 1 x 4 x 3 x 1 = 1260 riviä – 63,00 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 8

Christa Packalen: Marier Mili (1) oli karsintaan yllättävän hyvä ja pitäisi parantaa tähän lähtöön, jos vaan on palautunut kunnolla. Kotona ainakin kaikki tuntuu olevan kunnossa. Paikka on hyvä ja mielenkiintoinen lähtö taas tänään edessä. Ei muutoksia.

Emma Väre: Aurora Comeryllä (8) meni viimeksi alku turhan kovaksi ja painoi vielä jaloissa, muuten oli monelta osin paremman tuntuinen kuin edellisiin. Välissä hölkitty vaan kevyesti, mutta ollut hyvän tuntuinen. Puolenvälin paikkeille ois tuolta hyvin.

Christa Packalen: Kiikku's Nea (10) tuli karsinnassa hyvin maaliin vaikka ei mahtunut jostain syystä kunnolla juoksemaan, jalat kolisi kärryihin. Nyt avitetaan siinä asiassa ja kunto pitäisi olla hyvä. Tuolta paikalta vaatii paljon tuuria, mutta tämä tulee rehdisti maaliin, jos vauhti menee alussa kovaksi. Aivan kärkisijat olisi yllätys.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi