Furioso Wohlrabin peliosuus on sopivan matalalla.
Furioso Wohlrabin peliosuus on sopivan matalalla.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kasiradasta huolimatta apuvarmaksi – 60 000 euron jackpot jaossa

Vermon Toto65-jackpotkierroksen ideavihje viritellään kahden varman varaan.

Lady Marinet kelpaa rivin selvästi todennäköisimpänä voittajana varmaksi, vaikka tamman peliosuus on yläkantissa. Olli Koivusen ajokilla on loistosauma keulavoittoon.

Pronssidivisioonakarsinnasta poimitaan rivin ideavarma. Tommi Kylliäisen ohjastama Furioso Wohlrab ei ollut viimeksi pikkutauolta parhaimmillaan, mutta lyhyemmällä starttivälillä se petrannee otteitaan. Nyt Furioso Wohlrabilta riisutaan vieläpä kengät pitkästä aikaa, josta saattaa tulla lisäpontta menemiseen. Silloin kun Furioso Wohlrabilla on hyvä päivä, tekee se todella kovia suorituksia. Jos oriilla on tällä kertaa sellainen, pystyy se lyömään tasokkaan vastuksen. Parhaassa tapauksessa ideavarma pääsee etenemään keulapaikalle asti.

Mainittakoon, että toukokuussa Vermossa Furioso Wohlrab oli pelattu suosikiksi – vaikka vastassa oli tämän lähdön suosikki Vincent C.D – kun nyt se on jäänyt ”ynnä muut” -osastolle.

Rivin toinen suuri suosikki Amazing Player varmistetaan, sillä se on ollut jo pitkään huippukunnossa, joka laantunee jossain kohtaa väkisinkin.

Tästä kupongille                                                                  

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermoon

Toto65-1: 6, 3 (4)

Toto65-2: 1 Lady Marinet (4, 3)

Toto65-3: 8 Furioso Wohlrab (10, 11)

Toto65-4: 12, 9, 2, 7, 4, 5, 6 (8, 1)

Toto65-5: 8, 11, 1, 5, 9 (6, 3)

Toto65-6: 3, 1, 2, 9 (4, 7)

2 x 1 x 1 x 7 x 5 x 4 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Christa Packalen: Cursus Swamp (5) teki positiivisen juoksun uran avaukseen. Kotona kaikki ok sen jälkeen ja uskon että meni startista eteenpäin. Ei muutoksia.

Emma Våre: MAS Imperial (11) säikähti viimeksi laukkaavaa eka kurvissa ja levisi siihen. Sen jälkeen kulki juosten ja oli positiivinen. Paikka taas hankala ja nostaa lähtölaukan riskiä, mutta jos muuten polkee ravia niin en yllättyisi vaikka vähän pärjättäisiin.

Pia Huusari: Super Villainilla (12) viimeksi eka autolähtö, harjoituslähtöön oli rauhallinen mutta startissa lähti vähän puoli paniikissa liikkeelle. Nyt volttilähtö mikä plussaa. Ei ole helppo tehtävä kun paljon kiertämistä ja hyviä varsoja edessä.

Ilona Mäkinen: Mansester (13) teki hyvän aloitusstartin viimeksi. Nyt on takaa paljon kierrettävää ja porukassa juokseminen on varsalle vielä uusi asia. Menestys ei yllätä jos juoksunkulku luonaa. Samat varusteet kuin viimeksi.

Marinka Salminen: Linden's KIckupilla (16) viime startin jälkeen kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa. Nyt näyttää tehtävä takamatkalta aika hankalalta, rahasija on tänään sopiva tavoite.

Lähtö 2

Anne Eve: Ecartella (4) ajetaan ehkä ilman etukenkiä, hevonen oli viimeksi hyvä toiseen starttiin tauolta. Hevonen on oppinut lähtemään hyvin liikkeelle, toivoisin tasaista selkäjuoksua. Pystyy parantamaan vielä vähän.

Jouni Frimodig: Wake Up Boss (7) viimeistelyssä petrasi edelliseen treeniin ok kunnossa.

Lähtö 3

Ilona Mäkinen. Dodii (15) tasapaksu viimeksi takaa. Taitaa nytkin tulla hankala juoksunkulku kolmannesta rivistä. Ilman takakenkiä, jenkeillä.

Lähtö 5

Marinka Salminen: Fuxin (11) kanssa tullaan pitkältä sairastauolta. Koelähdön Fux suoritti ihan hölkkätreenistä, siinä olin ennenkaikkea tyytyväinen tamman henkiseen olemukseen. Tämän päivän kisaan tullaan ihan hyvin valmisteluin. Takarivin paikan vuoksi ajetaan treenibalanssilla. Ensisijainen tavoite on saada vain startti kroppaan. Ei suurempia odotuksia tähän, jatkoon kylläkin.

Lähtö 6

Christa Packalen: Thai Greenwich (2) oli odotettua parempi viimeksi ja nyt ensimmäisen kerran näin lyhyt starttiväli ja voisin kuvitella sen olevan etu. Paikka on hyvä ja nyt otetaan ekaa kertaa meiltä kaikki kengät pois. En ylläty pärjäämisestä.

Pia Huusari: Vincent C.D. (10) teki viimeksi hirmujuoksun lähtölaukan jälkeen ja oli vielä loppusuoran alkuunkin tosi paineissaan, josta toinen laukka. Ei ollut lähdön jälkeen moksiskaan. Takarivin paikka voi olla nyt plussaa, kun tuntuu painetta olevan kiihdytyksessä aikalailla. Ravilla pystyy korkealle.

Lähtö 8

Christa Packalen: Readly Eagle (1) teki mukavan kirin viimeksi ja voitti suht helposti. Nyt hyvä paikka, mutta en osaa sanoa pystyykö sitä hyödyntämään. Treenien perusteella kaikki kunnossa, joten pystyy pärjäämään, jos suorittaa samalla tasolla. Ei muutoksia.

Pia Huusari: I Love You Sisu (2) alotti meiltä viimeksi kivalla esityksellä. Huonolta paikalta teki hyvän tuloksen ja tuli maaliin mitä kiihtyvässä vauhdissa pystyi. Nyt ensi kertaa Suomessa hyvällä paikalla. Rehti hevonen joka hyvällä juoksulla voi kamppailla toton tuntumassa.

Dhaki Jet (6) tuhlasi toissa kerralla voimia lähdön uusintaan ja viimeksi painoi ihan liikaa keulassa. Nyt toivotaan selkäjuoksua ja että hevonen rauhallinen matkalla, semmoisena on kirinyt ärhäkästi. Aikaisemmin lyhyt starttiväli on ollut plussaa.

Furioso Wohlrabin peliosuus on sopivan matalalla.
Toto65-ennakko Vermo: ”Kuulosti pelottavan hyviltä ne Jukan tarinat”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi