Christa Packalénin valmennettavat ovat loistolyönnissä. Ze On Alma tuonee voiton lisää Kouvolasta.
Christa Packalénin valmennettavat ovat loistolyönnissä. Ze On Alma tuonee voiton lisää Kouvolasta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Viime sijoituksiaan paljon parempi

Ideavihjeen tukipilariksi valikoituu arvonnassa loistopaikan saanut Ze On Alma, joka pystyy nykyvireessään paljon viime sijoituksia parempaan.

Kaksivuotiaana avauskilpailun voiton yhteydessä lahjojaan vilauttanut varmamme kilpaili kauden avauskilpailussa avovehkein, eikä tamma innostunut sillä varustuksella kilpailemaan lainkaan.

Viime perjantaina lisättiin päävehkeisiin lappuja, ja hevonen näyttikin heti paljon paremmalta. Sisäratajuoksun jälkeen oli kohtalona jäädä maalisuoralla rintaman taakse pahoin pussiin. Silti viimeiset 700 metriä taittuivat hyvällä tyylillä aikaan aikaan 13,4.

Illan kilpailuun tehdään varusteisiin vielä lisää muutoksia. Ze On Alma kilpailee nyt ensimmäistä kertaa vedettävillä korvapalloilla. Christa Packalénin suojatit kilpailevat kovassa vireessä, ja tänään talliin yhden voiton lisää voi tuoda idevarmamme Ze on Alma.

Tästä kupongille

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 8, 6, 4, 1, 2, 3 (7, 5)

Toto5-2: 1, 4 (3, 5)

Toto5-3: 1, 4, 7 (5, 3)

Toto5-4: 1 Ze On Alma (11, 3)

Toto5-5: 9, 2, 3, 10, 8 (12, 6)

6 x 2 x 3 x 1 x 5 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Jarno Piiroinen: Alma Ljung (6) kävi Kouvolassa tosi kuumana ja kuskin lisävauhipyyntöön laukkasi sisäradalla. Hevonen nousujohteisessa kunnossa mutta vauhti ei vielä riitä ykkössijoille.

Ulla Gunnarsson: Patrikkilaine (12) tullut tauolta ja vähän vielä liikaa intoa, joten laukat herkässä.

Lähtö 3

Tomi Kitunen: Kevinin Tähti (4) kävi viimeksi turhan kuumana eikä jännittyneenä saanut askelia mahtumaan alle. Kokeillaan lisätä varusteita joilla rauhottuisi. Tavoitteena päästä ravia.

Vilja Kivinen: Montsan Vippi (8) oli talven startteihin verrattuna viimeksi vähän turhankin pirteä. Ei ole vielä ollut sen tuntuinen että pärjäisi ja aika harvakseltaan on nyt ajeltu kilpaa että ei ole terävimmillään. Ravia kun pääsisi niin riittäisi.

Lähtö 4

Christa Packalen: Que Talin juoksu maanantaina meni hankalaksi vaikealta paikalta ja tuli maaliin sen minkä jaloistaan pääsi. Nyt pitkästä aikaa ok paikka ja voisin kuvitella että tämä lyhyt startti väli on vaan etu. Ei muutoksia.

Lähtö 5

Pia Huusari: Maradonnan (7) eka startti meiltä, ollut pari kuukautta. Treenannut hyvän tuntuisesti. Tasokas lähtö ja ensisijaisesti haetaan nyt ehjää suoritusta ja lisätietoa hevosesta.

Lähtö 7

Christa Packalen: Ze On Alma oli viimeksi paljon parempi kuin edelliseen ja voimia jäi käyttämättä. Nyt lisätään vielä vetopallot varustukseen. Menee varmasti nyt kokoajan eteenpäin enkä ylläty menestyksestä.

Jukka-Pekka Närhinen: Dazzlella (4) positiivinen tauolta paluu. Varmistunut, mutta laukkariski edelleen olemassa, etenkin voltin nelosradalta. Ravilla pystyy pärjäämään.

Lähtö 8

Vilja Kivinen: Sahara Playhardille (4) tuli viime starttiin pitkältä tauolta ja oli aika nihkeä silloin vielä. Nyt oli viimeistelyihin jo huomattavasti parempi ja pitäisi olla terävämpi tähän starttiin. Rahasija on tavoitteena.

Lähtö 9

Reijo Suomalainen: Club Nord Roi (4) tulee talvitreenistä. Vaatii startteja ollakseen terävänä.

Vilja KIvinen: Miss Red (11) tehnyt nyt kaksi hyvää starttia viimeksi uusi ennätyksensä ja 14 lopetuksessa kerkesi vielä kirimään. Viimeistelyt tosi hyvät, lähtöpaikka huono joten on vähän muiden armoilla. Juoksun onnistuessa odotan kolmen joukkoon.

Lähtö 10

Emma Väre: Prickly Rose (9) oli viimeksi tosi hyvä ja voitti helposti korvat kiinni. Kotona tuntuu edelleen hyvältä ja odotan hyvää suoritusta tänäänkin.

Lähtö 4 Seinäjoki

Ari-Jukka Lehtimäki: Hilin Helmi (7) oli viimeks tosi hyvä ja voitti helposti korvat kiinni. Kotona tuntuu edelleen hyvältä ja odotan hyvää suoritusta tänäänkin.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi