Drogon pystyy voittoon Metsämäessä. Kuvassa tamman ohjissa Ari Moilanen, illalla hevosta ajaa Antti Teivainen.
Drogon pystyy voittoon Metsämäessä. Kuvassa tamman ohjissa Ari Moilanen, illalla hevosta ajaa Antti Teivainen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Suoraviivainen apuvarma

Päätöskohteessa suosikki Coktail Caken kampittamiseen pyrkii ja pystyy keulasta parhaat juoksunsa tekevä Drogon, joka on jäänyt alipelatuksi.

Kevätkauden kolmesta startistaan Drogon on voittanut yhden, jossa se pääsi johtopaikalle. Kuukausi sitten Vermossa tamma oli siitä omaa luokkaansa, eikä lähtö ole ennakkoon Turussa sen kovempi. Viimeksi Tammaderbyn karsinnassa Drogonin esitys jäi 3. ulkoa tasapaksuksi. Nyt johtopaikka on viitosradalta sen ulottuvilla ja voi olla kullan arvoinen.

Rivin todennäköisin voittaja on avauskohteen Arctic Estelle, joka kelpaa toiseksi tukipilariksi. Toisessa kohteessa valtaosan lähdön pelijakaumasta kerännee suosikkikaksikon varjoon ovat jääneet Redhot Tap Dancer ja Justice Ås, jotka nostetaan alipelattuina mukaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 5 Arctic Estelle (1, 7)

Toto5-2: 3, 7, 10, 11 (6, 9)

Toto5-3: 3, 12, 9, 1, 7 (15, 4)

Toto5-4: 6, 3, 7, 9, 1, 5, 4, 11 (10, 8)

Toto5-5: 5 Drogon (10, 1)

1 x 4 x 5 x 8 x 1 = 160 riviä – 16,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Turku

Lähtö 4

Kimmo Lampinen: Dramaqueen Garden (7) on nyt testissä, kuinka se riittää ikäluokan avoimissa tammalähdöissä. Lähtöpaikka on hankala ja romuttanee suurimmat menestystoiveet. Kunto pitäisi olla ennallaan ja totosijaan ollaan erittäin tyytyväisiä tässä porukassa. Ei varustemuutoksia.

Lähtö 5

Emma Väre: Aurora Comerylle (9) tuli viimeksi outo laukka, mihin löytyi syy lihasrevähdyksen muodossa. Kotona tuntuu hyvältä, nyt yritetään saada ehjä juoksu loppua kohti kiihtyvällä tahdilla.

Lähtö 6

Emma Väre: Ellen Halmin (6) kanssa saatiin viimeksi myöhään tilaa, muuten ihan ookoo. Vähän lyhyt starttiväli tälle, koitettu vaan huoltaa notkeeksi. Lähtee hyvin ja koitetaan päästä sisäradalle.

Nina Wallden: Porissa ne menivät tosi kovaa, niin Come On Dayn (10) pitäisi olla parempi.

Vieremä

Lähtö 1

Aki Kauppinen: Call It Django (2) on todella mukava oripoika kotioloissa, mutta treeneissä kärryjen edessä amatöörille rajun oloinen. Pätkänopeutta löytyy ainakin alkusarjan lähtöihin . Ei oikein ole vielä yhteinen "sävel" löytynyt. Haastava ajettava.

Lähtö 3

Pinja Puustinen: Love'n Cash (8) teki todella hyvän startin tauon jälkeen. Nyt montedebyytti, uskon ruunan suorittavan hyvin tässäkin, jos vain pysyy rauhallisena. Ruunaa treenataan enemmän ratsain kuin kärryiltä ja yksi montehiitti on menty, jossa suoritti hyvin.

Pinja Puustinen: Burnout (9) teki pitkältä tauolta hyvä startin, sai pitkään sisällä selässä tulla ja kun kiriin lähti oli vauhti jo mahdottoman kovaa. Nyt montedebyytti, pieni mutta ravivarma ja nopea hevonen voi tässä lajissa yllättää.

Lähtö 5

Pauli Nuutinen: Robin Angus (4) oli hyvä tauolta Joensuussa. Ajetaan ilman kaikkia kenkiä ja jenkit perään.

Pinja Puustinen: Louis Bourbonilla (7) vähän oli hakemista tauolta paluu startti. Viimeistelyssä oli virkeämpi, joten toivotaan että virkistyy starttiin. Ravia mentäessä ei huono.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi