Superlauantaita kohti

Superlauantaita kohti

Yhteensä 17 lähtöä ja 200 000 euron Toto75-jackpot. Siinä historiansa toistaiseksi viimeisen Superlauantain tärkeimmät tunnusluvut. Tallikommentit ja vihjeet löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

68-sivuisessa lehdessä on kotimaan ravien käsiohjelmasivut keskiviikosta tiistaihin. Vermon Toto65-ravit aloittavat tuttuun tapaan 7 oikein -raviviikon, ja torstaina jatketaan Lahden Jokimaalla. Kouvola ajaa Toto5-ravit perjantaina, ja Superlauantaita isännöivät Vermo sekä Rovaniemen Mäntyvaara.

Aiemmasta poiketen Superlauantain ravit eivät ole limittäin vaan peräkkäin. Vermossa aloitetaan klo 14.07, ja klo 16.00 starttaavaksi aikataulutettu ravien viides lähtö aloittaa Toto75-pelin. Vermon kolmen kohteen jälkeen Toto75-kierros jatkuu neljällä kohteella Rovaniemeltä, jossa ajetaan kaikkiaan kymmenen totolähtöä.

Sunnuntaina ajetaan Porissa, ja maanantain Magic Monday -kierrosta isännöivät Kuopio ja Forssa. Tiistaina juhlitaan Itsenäisyyspäivää, ja silloin ravataan sekä Lappeenrannassa ja Oulussa.

Lisäksi Ruotsin päivän pääpelin lähtölistat keskiviikosta sunnuntaihin löytyvät lehdestä. Veikkauksen Toto-sivujen ongelmien takia Ruotsin lähtölistadata ei ollut edelleenkään saatavilla. Ruotsin ravit ovat tämän takia lehdessä PDF-listoina.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Lauantaiaamuisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

****

Ensi viikolla 7 oikein -lehti ilmestyy tiistain itsenäisyyspäivän takia vasta torstaina, joka ensi vuonna on lehden uusi ilmestymispäivää. Lue lisää täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi