Mauri Jaaran X.O.X.O. on ideavihjeen tukipilari. Sillä on oiva lähtlpaikka juoksuradalla. Peliaika päättyy lähdön 7 startatessa noin klo 16.15.
Mauri Jaaran X.O.X.O. on ideavihjeen tukipilari. Sillä on oiva lähtlpaikka juoksuradalla. Peliaika päättyy lähdön 7 startatessa noin klo 16.15.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Kaustinen: Keulapaikka ja varustemuutokset siivittävät voittoon

Tapaninpäivän Euronelkun ideavihjeen varma on X.O.X.O, jolle on tarkoitus tehdä tällä päivää varustemuutoksia.

Avauskohteessa starttaava 5-vuotias tamma X.O.X.O. avasi Suomessa lokakuussa mainiolla kakkossijan tuoneella keulasuorituksella, mutta ei ole sen jälkeen pystynyt kolmen parhaan joukkoon. Toissa kisan jälkeen se paljastui kipeäksi, ja viimeksi tamma jäi johtavan rinnalle. Tänään sillä on mahdollisuus keulajuoksuun, jollaisella se pystyy menestymään. X.O.X.O.:ta on pelattu aamupäivällä yhdeksän prosenttia, joten varmaksi vain.

”X.O.X.O on vähän ailahdellut juoksuissaan. Se oli oikein hyvä meidän avausstartissaan, kun meni täyden matkan läpi 14,2-kyytiä. Välillä se vähän laiskottelee, mutta kokeillaan nyt varustemuutoksia, lappuja ja muuta. Kokeillaan lähteä reippaasti matkaan”, ohjastaja ja valmentaja Mauri Jaara raportoi viime perjantaina.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Kaustinen

Toto4-1: 6 X.O.X.O. (10, 5)

Toto4-2: 7, 4, 9, 10 (12, 5)

Toto4-3: 1, 3, 5, 2, 13 (8, 4)

Toto4-4: 2, 9 (4, 12)

1 x 4 x 5 x 2 = 40 riviä – 40,00 euroa 1 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Tampere lähtö 4

Ilona Mäkinen: Joyful Swamp (2) teki viimeksi ok-esityksen, vähän puuttui lopusta, kun puski ulospäin. Laitetaan murphy-lappu sitä korjaamaan. Jos ravaa, voi vähän pärjätä.

Sari Orreveteläinen: Raja Eagle (5) oli lahjakas jo varsavuosina, mutta murheita sen matkalla on ollut tarpeettoman paljon. Tähän siksi vielä maltillisin odotuksin, tärkeintä ainakin minulle olisi, että tamma ravaa hyvin ja saapunee lähetysajan puitteissa maaliin.

Tampere lähtö 5

Ilona Mäkinen: Kato Katolla (1) on hyvä lähtöpaikka, jos ravaa, odotukset korotetuille rahoille.

Sari Orreveteläinen: Doncio (7) teki tauoltapaluussaan positiivisen esityksen, vaikka sijoitus jäi vaatimattomaksi. Ilman liikenneruuhkia rahasija olisi ollut heti otettavissa. Ruuna ei ollut startista moksiskaan ja otteet kotioloissa ovat olleet positiiviset joten parantanee vielä otteitaan. Tässä lähtöpaikka on vähän ulkona mutta rahasijaa haetaan.


Kaustinen lähtö 7

Mari Laasanen: Santo Grial (2) on kyllä kunnossa, mutta motivaatiota ei ole saatu halutulle tasolle. Se voi taistella rahasijoista, jos pääsee alussa lähelle kärkeä.

BWT Bayern (8) on viime kilpailuissa ollut selvästi tuloksiaan parempi. Viimeksi se jäi voimissaan pussiin. Laukkariski on suuri, mutta ehjällä juoksulla odotan siltä hyvää panosta.

Kaustinen lähtö 9

Hanna Ylivainio: Zelenalle (15) vedettävät laput.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi