Adven Ture on Toto5-2:ssa kakkossuosikki. Lappeessa ruuna saa taakse Ville Tonttilan, kuvassa ohjissa Antti Teivainen.
Adven Ture on Toto5-2:ssa kakkossuosikki. Lappeessa ruuna saa taakse Ville Tonttilan, kuvassa ohjissa Antti Teivainen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Kilpailee elämänsä kunnossa

Lappeen Toto5-ideavihjeen varmavalinnalla roikkuu voitto ilmassa.

Ville Tonttilan tällä kertaa ohjastama Adven Ture on tehnyt kaksi oikeinkin positiivista suoritusta peräjälkeen. Toissa kerralla Lahdessa se meni hylkäykseen, mutta esityksessä oli jo paljon hyvää. Viimeksi Vermossa 11-vuotias oli keulasta todella hyvä kakkonen. Se ei saa nyt jenkkikärryjä peräänsä viime kerran tavoin, mutta ei se ratkaiseva asia ole. Jos Adven Ture pitää lähellekään tasonsa, voi se iskeä kultakantaan.

Ideana on myös pelata neloskohde leveästi, sillä suosikki Jetman Luxin pelikannatus on kiehahtanut pahasti yli. Avauskohde on montéa. Moni pelaa sen leveästi, mutta ideasysteemissä lähtö pyritään selvittämään kahdella hyvävireisellä osallistujalla.

Tästä kupongille

Veikkaus Hevosurheilu artikkelibanneri 0324_v2
Veikkaus Hevosurheilu artikkelibanneri 0324_v2

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeenrantaan

Toto5-1: 5, 2 (9, 6)

Toto5-2: 4 Adven Ture (2, 6)

Toto5-3: 11, 4 (8, 2)

Toto5-4: 8, 3, 2, 11, 1, 12, 13, 10, 4, 7 (6, 9)

Toto5-5: 5, 2, 1, 9, 4 (3, 6)

2 x 1 x 2 x 10 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Timo Vainio: Fantasy Boy (5) on hyvin treenannut talven, parin startin jälkeen näkee missä mennään.

Antti Ripatti: Unique Royal (11) oli viimeksi ok. Jätetään laput pois varustusesta. Rauhallisessa treenissä kaikki ollut ok.

Lähtö 3

Christa Packalen: Que Tal (5) oli viimeksi taas parempi, mutta ei vielä semmoinen mitä pystyy olemaan. Nyt taas eturivi, ja uskon että viime startti vei taas eteenpäin. Jatketaan samoilla varusteilla.

Lähtö 5

Antti Ripatti: Chekkonen (1) teki viimeksi ok-esityksen. Edelleen haastavat kelit. Nyt tulee väkisin keulajuoksu. Kokeillaan "jenkkityyppiset" kärryt.

Lähtö 7

Pia Huusari: Mary Hotshot (11) on ollut aina nihkeä tauolta ja tarvinnut startteja kroppaan. Viimeksi oli jo paljon parempi kuin ekaan. Menetti takasuoralla laukkaavan takana asemia ja tuli sen jälkeen ihan okei maaliin. Pitäisi edelleen petrata ja tässä voisi jo vaikka vähän pärjätäkin, jos matkalla on vauhtia. Voltin vitonen on miinus.

Lähtö 8

Isto Kuisma: Lemmy Model (5) on tehnyt oikein hyvät suoritukset, odotetaan kärkikahinoihin.

Lähtö 10

Jyrki Jauhiainen: A Rm (3) jäi viimeksi väsyvän johtohevosen taakse umpipussiin. Jatkaa hyvässä kunnossa. Nyt hyvältä paikalta ainakin toton tuntumaan.

Isto Kuisma: Sally Tie (5) kaipaa puristusta lisää. Maili suosii. Muutetaan kokolappuihin todennäköisesti.








Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi