Tara Hills Solvallassa Björn Goopin ajamana.
Tara Hills Solvallassa Björn Goopin ajamana.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Riviään parempi

Ideavihjeessä haastetaan tiukasti toisen kohteen suuri pelisuosikki asettamalla varmaksi viime sijoituksiaan paljon kyvykkäämpi Tara Hills, joka ei ole vielä uudessa kotimaassaan päässyt kunnolla näyttämään osaamistaan.

 Joulukuun avauskilpailussa Tara Hills sai kärkipaikalla kovan avauksen jälkeen melko pian uuden haasteen, eikä tamma jaksanut ymmärrettävästi aivan maaliin saakka. Seuraavassa kilpailussa oli kohtalona jäädä kirivaiheessa ilman vapaata tilaa ja viimekertainen esitys pilaantui laukkaan lähtösuoran lopussa.

Varmamme kilpailee kunnossa, ja Jokimaan valmentajaliigan hallitsija Juha Utala on ennakkoon hyvin luottavainen.

”Tara Hills oli ensimmäisessä kilpailuissa tauon jälkeen ymmärrettävästi tukkoinen, mutta viimeksi se oli paljon paremman tuntuinen kuin aiemmin. Kilpailut ovat vieneet sitä selvästi eteenpäin. Tammalla on ollut huonoa tuuria juoksujen suhteen. Kunto on mielestäni hyvä eikä tulosrivi ei todellakaan tee oikeutta sen vireelle”, Utala kertoo.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 10, 5, 11, 1 (7, 4)

Toto5-2: 7 Tara Hills (5, 9)

Toto5-3: 4, 5, 9, 1 (2, 8)

Toto5-4: 4, 5, 8, 9, 2 (1, 3)

Toto5-5: 5, 6, 3, 8, 2 (9, 7)

4 x 1 x 4 x 5 x 5 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Markku Pasanen: Greis Josefin (8) sairasti kovasti. Viime startti oli Ollilta (Koivunen) hieno, teki itse ajosuunnitelman.

Lähtö 6

Christa Packalén: Second Act (5) tuli meille jo viime kesänä, mutta sairastui pahasti, ja sen takia starttiin tulo on venähtänyt. Nyt on päästy hyvin ajamaan, ja kun kyseessä on kuuman sorttinen tamma niin ei ole kun yksi kova ratahiitti alla ja oli siinä ok. Treenissä hyvän tuntuinen.

Lähtö 7

Christa Packalén: Thai Greenwich (4) jäi viimeksi pussiin ja paljon jäi voimia käyttämättä. Treeneissä kaikki normaalisti ja jos juoksu onnistuu niin pystyy menestymään.

Kiikku's Trooper (8) on ottanut nyt erikoisia laukkoja. Treenaa normaalin tuntuisesti, mutta huonolta paikalta pyritään ajamaan ehjä juoksu. Normaalina pystyy pärjäämään, mutta ilmassa on kysymysmerkkejä.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi