Henri Ruosteen klinikka siirrettiin Ainoon
Henri Ruoste.Kuva: Leena Alérini

Henri Ruosteen klinikka siirrettiin Ainoon

Henri Ruosteen klinikka omilla hevosilla järjestetäänkin Hyvinkään Stable Novan sijasta Järvenpäässä Aino Areenalla.

Syynä siirrolle on se, että tapahtuman ensimmäinen päivä myytiin maanantaina loppuun 1,5 tunnissa, ja keskiviikkona myyntiin tullut toinen päivä myytiin puolessa tunnissa. Molemmille päiville myytiin 420 lippua. Aino Areenalle mahtuu 1000 katsojaa päivässä ja siellä on isot parkkialueet, vessat ja hyvät ravintolapalvelut.

Muutos sai alkunsa, kun Ruoste oli lisäkatsomoita kysyäkseen yhteydessä Ainon Erkki Siltalaan. Lopulta tapahtuma päätettiin muuttaa kokonaan sinne.

”Aino Areena muuttuu Henri Ruoste -areenaksi”, tapahtumajärjestäjä Hanna Anttonen iloitsee.

"Mehän olemme markkinoineet vain somessa, ja kaikki eivät seuraa sitä, niin moni on jäänyt ilman lippuja. Nyt ei kenenkään tarvitse hätäillä", hän sanoo.

Ratsastuskeskuksena pitkään toiminut Aino muutti ison maneesinsa tänä syksynä urheilu- ja tapahtuma-areenaksi. Nyt Ruosteen klinikan kanssa Hevoset saavat palata vähäksi aikaa parrasvaloihin.

"Samalla Erkki pääsee kokeilemaan, miten sählyareena muuttuu ratsastusareenaksi. Paikalla on tarkoitus järjestää vielä myös kilpailuita", Anttonen sanoo.

Liput tulevat myyntiin perjantaina osoitteeseen www.cocoevents.fi.

Ruoste tuo tapahtumaan omat hevosensa Saksasta, mm. Rossetin ja 8-vuotiaan uuden ratsun, josta odotetaan hänen nykyisten GP-hevostensa seuraajaa.

Ruosteen mietteitä klinikasta artikkelissa täällä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi