Jägersron lähtölistat valmistuneet, Riina Rekilä ajaa Tetrick Wanialla
Svensk Uppfödningslöpning 2021jägersro.se

Jägersron lähtölistat valmistuneet, Riina Rekilä ajaa Tetrick Wanialla

Kaksivuotiaiden Svensk Uppfödningslöpning juostaan lauantaina. Lähtölistat ovat valmistuneet. Riina Rekilä jatkaa Saksaan myydyn Tetrick Wanian ohjastajana ja valmentajana. Valjakko lähtee tavoittelemaan 1,4 miljoonan kruunun ykköstä kakkosradalta.

Karin Walter-Mommert osti suurtalliinsa Tetrick Wanian, kuten monissa medioissa on kerrottu. Travservice.dk:n jutussa todetaan, että valmentaja-ohjastaja Michael Nimczyk oli vihjannut Walter-Mommertille Tetrick Wanian olevan myynnissä. ”Soitin Riina Rekilälle, ja kauppa toteutui nopeasti. Riina jatkaa ohjastajana myös lauantaina, ja hevonen on hänellä valmennuksessa myös tulevan talven”, Walter-Mommert kertoi. Asian vahvisti myös MT Ravinetti, jossa haastateltiin uutta omistajaa.

Suomeen huutokaupasta lokakuussa ostettu Beat It nähdään myös finaalissa. Se on nyt suomalaisten nimissä myös ST:n järjestelmässä. Mattias Djusen valmentaman tamman omistajat ovat LVI Joonas Uutinen Oy ja Rakennus Iiro Oy. Magnus A Djusen ajama Beat It lähtee kisaan kymppinumerolla.

Linkki Svensk Uppfödningslöpning -lähtölistaan

Hevosurheilun juttu Tetrick Wanian kaupasta

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi