Radetzky on voittanut jo kolme lähtöä tällä kaudella.
Radetzky on voittanut jo kolme lähtöä tällä kaudella.Kuva, HU-arkisto: Mia Mäki-Maunus

Radetzky marssi voittoon, Macylle uran 10. ykkönen

Einari Vidgren Oy:n Radetzky ja Seija Laaksonen-Uusi-Marttilan Macy olivat suomalaisvoittajat Solvallan lounasraveissa.

Mika Forss otti alkumetrit varmanpäälle Matti Nisosen valmentamalla Radetzkyllä. Avauspuolikkaan jälkeen hän ajoi eteenpäin, mutta Kaj Widell ja Mission Beach pitivät kiinni johtopaikasta. Maalisuoralla Radetzky paineli johtavan rinnalta helppoon voittoon ennätysajalla 11,2a/1640m. Mission Beach piti kakkoseksi. Marrakesh laukkasi.

”Radetzkyn kunto on ollut pitkään hyvä. Nyt hevonen uskoo itseensä, ja tulosta tulee. Viimeksi ajoin huonosti, ja jäimme kuudenneksi. Tänään yritin keulaan, mutta Kaj vastasi. Sen jälkeen odotin loppusuoraa, ja voitto tuli helposti”, Forss kertoi.

Team Melkko&Sorosen tallin Macyllä oli takarivin lähtöpaikka. Conway Hallin 4-vuotias tytär jäi viidenneksi toisen radan jonoon. Jorma Kontio ajoi eteenpäin kolmannella puolikkaalla ja eteni kärkihevosen tuntumaan. Loppukaarteessa Macy eteni neljättä rataa pitkin ja porhalsi väkevästi voittoon ajalla 13,8a/2140m.

”Macy on ollut joka kerta hyvä, kun olen ajanut sillä. Se on ollut monta kertaa keulassa, mutta osaa se tulla myös takaa, hieno esitys tänään”, Kontio kehui.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi