Analysoi kruununtavoittelijoita HU:n Kunkkariarvioiden avulla

Analysoi kruununtavoittelijoita HU:n Kunkkariarvioiden avulla

Kautta aikain ensimmäisissä Hevosurheilun Kunkkariarvioissa käydään läpi Turun kuninkuusravien julkaiseman Kunkkarirankingin hevosia. Lisäksi arvioissa on mukana muutama suomenhevosasiantuntijan tarkkaan valitsema rankingin ulkopuolinen potentiaalinen yllättäjä.

Hevosurheilun Kukkariarvioissa on otettu huomioon muun muassa hevosten voittosumma tältä ja edellisvuodelta sekä hevosten ennätykset ja kunto – kaikki näistä ovat asioita, jotka myös lopulliset kuninkuusravihevoset valitseva toimikunta ottaa huomioon.

Lue asiantuntijan kommentit jokaisesta hevosesta ja tutustu hevosten statistiikkaan perjantain Hevosurheilussa.

Uutisissa käsitellään muun muassa sitä, miksi Solvallan ravirata on päättänyt kieltäytyä toistaiseksi käyttämästä itsestään nimitystä ”raviurheilun kansallisareena”. Uhkaako Solvallan ravien urheilullisen tason heikentyminen radan asemaa ja ruotsalaista ravirheilua? Tähän vastaavat muun muassa valmentaja Reijo Liljendahl sekä ohjastajat Björn Goop ja Erik Adielsson.

Saaga S hallitsi keskiviikkona Vermossa pitkää matkaa, ja Turun lähettiläs Harri Koivunen tarjosi hallitsevalle kuningattarelle menolipun kuningatarkilpaan. Valmentaja Ilkka Pyysalon mukaan Saaga S on erinomaisessa kunnossa.

”Asiat ovat nyt pelottavan hyvin. Hermostuttaa tällainenkin, kun totoajat pelaavat hevosen 80-prosenttiseksi. Kun tietää, mitä kaikkea tämänkin hevosen kanssa on sattunut”, Pyysalo kommentoi voiton jälkeen.

Vermon raportti kertoo laajemmin kuningatar Saagan tuoreimmat kuulumiset.

Ratsastusliitteessä perehdytään Mikaela Lindhin valmennusfilosofiaan. Suomea Lontoon olympialaisissa edustanut Lindh on toiminnan nainen, joka vaatii paljon valmennettavilta, hevosilta ja myös itseltään.

Tilaa Hevosurheilu kotiisi.

Tai osta näköislehti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi