An-Dorra otti hallitun täysosuman ennen Magical Princessiä.
An-Dorra otti hallitun täysosuman ennen Magical Princessiä.Kuva: Pekka Salonen

An-Dorran nelivuotiskausi käynnistyi voitolla – Reino Palomäen suojatilla kunnianhimoinen tähtäin

Vermon Derbyn Talvisuosikissa yhteen iskivät toisilleen hyvin tutut kautensa avanneet tähtitammat An-Dorra ja Magical Princess. Kuten yhtä vaille joka kerta viime kaudellakin, veti Reino Palomäen kultakimpale An-Dorra pidemmän korren.

An-Dorra otti heti kiihdytyksessä tukevan otteen keskipitkällä matkalla kisatun Derbyn Talvisuosikin 7000 euron ykköspalkinnosta, kun Jukka Torvisen ajokki pääsi hyvin matkaan ja nappasi kärkipaikan heti startista.

Arcie's Arsenal sai puolustettua himoitun paikan An-Dorran takana, ja Pekka Korpi peruutti Magical Princessin 3. sisälle.

Viiden nelivuotiaan kisaa ravattiin lähes loppuun asti jonomuodostelmassa. An-Dorra lähti hyvissä ajoin irti muista, eikä napakasti lopettanut Magical Princess ehtinyt haastamaan.

”Hevonen totta kai oli vähän tukkoinen, kun on kovasti treenannut, mutta startti aukaisi paikkoja varmasti”, Jukka Torvinen arveli. ”Kerran olen käynyt tammalla hiittiä ajamassa, ja se on kasvanut joka suuntaan. On petrannut varmasti joka osa-alueella ja aikuistunut muutenkin.”

Reino Palomäki ihaili lähdön jälkeen suojattiaan ja paljasti, että An-Dorran on tarkoitus ikäluokkakisojen ohella haastaa vanhemmat huippuravurit kesällä.

”Se näytti sille miltä näytti kotonakin. Treeneissä on koitettu jarrutella, ettei mennä liikaa. An-Dorra on maksettu kaikkiin kisoihin, ja jos menee hyvin, sillä ajetaan Suur-Hollolassa”, Reino Palomäki latasi.

An-Dorran voittoon riitti tulos 17,0akp.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi