Hannu Torviselle keskiviikkoilta oli mainio, kun EL Indeedin lisäksi hän ohjasti Condesan (kuvassa) voittajaksi.
Hannu Torviselle keskiviikkoilta oli mainio, kun EL Indeedin lisäksi hän ohjasti Condesan (kuvassa) voittajaksi.Kuva: Roosa Lindholm

EL Indeed kiri puhurin lailla – suursuosikki ulkona heti kättelyssä

Elina Laakkosen suojatti EL Indeed oli todella vakuuttava voittaja Vermossa keskiviikkona ravatussa Tammatähti-lähdössä. Sen tietä voittajaesittelyyn tasoitti Perchpondin laukka.

Tasoitusajona kisatun Tammatähden käsikirjoitus meni lähtötohinoissa uusiksi, kun suursuosikki Perchpond otti ratkaisevan pahan lähtölaukan.

Kari Venäläinen huomasi tilaisuutensa koittaneen ja kaasutti takamatkalta lähteneen True Devotionin keulapaikalle. Matkavauhti laski alun jälkeen kovasti, ja Olli Koivunen kierrätti Goodygoodytwoshoesin toisen radan veturiksi, mutta jo varhain oli selvää, ettei tamma jaksa voittomatsiin.

EL Indeed sai 3. ulkoa Hannu Torviselta kirikäskyn viimeisellä takasuoralla. 5-vuotias rynnisti upeannäköisenä kohti keulasta karkuun yrittänyttä True Devotionia ja löi tämän voittomatsissa helposti.

”Lähtö muuttui aika paljon, kun Santun hevonen laukkasi. Tuntui, että se hevonen oli meille etukäteen liian kova ajaa takamatkalta kiinni”, Hannu Torvinen näki voittajahaastattelussa. ”Aika pitkään saatiin selässä olla, ja hyvä fiilis oli, kun viimeiselle 700 metrille lähdettiin. Hevonen tuntui aivan hyvälle käteen ja sen kiri oli hyvä.”

EL Indeedin kauden viides ja uran 10. täysosuma tuli tuloksella 15,2/2140 metriä.

El Indeed nosti uransa voittomäärän kaksinumeroiseksi
El Indeed nosti uransa voittomäärän kaksinumeroiseksiArkistokuva: Pekka Salonen

Avoimessa Isokengässä Hannu Korven talli vei parhaat palat. Grainfield Aiden sai hieman yllättäen pidettyä keulapaikan sisäradalta, eikä Esa Holopaisen ajokilla ollut vaikeuksia hallita kisaa perille saakka rauhallisen matkavauhdin päätteeksi. Hannu Korven onnistuminen täydentyi, kun Hierro Boko lopetti hippulat vinkuen hopealle.

Tammojen Finntack cupin karsinta pääsi vasta kolmannella matkaan, vaikka kyseessä oli ryhmäajo. Toisessa lähtöyrityksessä nähtiin hurja tilanne, kun ysinumerolla lähtenyt Citadella Evo puski rajusti edeltä lähteneen valjakon Charlene Halm-Risto Väre selkään. Sen seurauksena Charlene Halm rysähti päin puomia, mutta sai eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen starttiluvan.

Charlene Halm oli lähdössä meneväinen, mutta kesti silti keulasta hopealle ennen ylivoimavoittoon kirinyttä Condesaa.

Vermon ravit saatiin noin 30 minuuttia aikataulusta jäljessä ajettua, kun ravien alkupuolella sattui hevosen irti pääseminen, josta aiheutui pelastustehtävä.

Veikkauksen Toto-sivusto takkusi jälleen ravien aikana, eikä pelaaminen ollut pitkään mahdollista netissä. Raviradalla ja kivijalkamyymälöissä pelaaminen oli mahdollista. Kahdeksan jälkeen nettisivut alkoivat toimia normaalisti ja pelaaminenkin onnistui loppuravien ajan.

Lue Vermon raveista lisää 30.11. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 24.11. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T65-1: 4 Rannan Pomo, 65 %, 1,69 euroa

T65-2: 1 Alien Scout, 69 %, 1,87 e

T65-3: 3 Quite Vanity, 5 %, 15,42 e

T65-4: 10 Condesa 8 %, 46,91 e

T65-5: 6 EL Indeed, 15 %, 238,66 e

T65-6: 1 Grainfield Aiden, 39 %, 265,83 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 265,83 euroa

Viisi oikein 11,00 e

Vaihto: 84 986,96 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi