Toto5-takuupotti laukesi tiistai-iltana.
Toto5-takuupotti laukesi tiistai-iltana.Kuva: Anu Leppänen

"En ymmärtänyt Takuupotin lauenneen" - Näin voittorivin laatija juhli 200 000 euron pottia

Tiistai-iltana Teivon raveista löytyi vain yksi oikea Toto5-rivi.

Cecilia Cheerfulin järjestettyä tiistai-iltaisen Toto5-pelin päätöskohteeseen yllätysvoitto, löytyi kierrokselta vain yksi vähimmäispanoksella 0,10 euroa pelattu oikea rivi. Näin ollen 200 000 euron Takuupotti laukesi Kuopiossa Petosen R-kioskissa pelin tehneelle miehelle.

Hän oli rakentanut 11,20 euroa maksaneen systeemin, jossa oli pelattuna kaikki hevoset. Varmana toimi kolmannen kohteen Ray Boy.

"Seurasin siinä illalla raveja läppäriltä TotoTV:stä. Tiesin, että minulla on viimeinen kohde läpi. Olin asennoitunut, että suosikki tulee ja 2 500 euron voitto. Että se on hyvin", voittaja kertaa Veikkauksen julkaisemassa tiedotteessa.

"Sitten näin, että joku sieltä kirii ja menee ohi. Mietin, että taitaa olla kakkossuosikki ja sillä viisi tonnia. Mutta se olikin Ari Moilasen hevonen ja aivan hirveä yllättäjä. Olen Moilasella ennenkin voittanut hyvän potin. Juhlin ja tuulettelin siinä yksinäni 49 000 euron voittoa. Vaimo oli jumpassa."

"En ymmärtänyt Takuupotin lauenneen. Kuulin sen sitten vasta lähetyksen asiantuntijoilta, että 200 000 euroa laukesi. Minulle. Tuntuu todella hienolta!"

Voittaja kertoo tekevänsä tavallisestikin nyt onnistuneen systeemin kaltaisia pelejä.

"Tällaisia minä tykkään tehdä. Ei mitään isoja. Vähän alle kymmenen prosenttia pelattuja hevosia pitää aina olla lapulla. Ne ovat sellaisia, joista on vähän tietoa kuitenkin ja nostavat myös rivin arvoa. Samalla tavalla pelaan jatkossakin", hän kertoo.

Jumpasta kotiuneelle vaimolleen voittaja kertoi onnenpotkustaan tuoreeltaan.

"Laitoin siinä kuohuvat valmiiksi pöytään. Vaimo tuli sitten jumpasta ja kysyi että mitäs nyt. Kävimme sitten lähtö lähdöltä rivin läpi ja katsoimme paljonko tuli voittoa. Mietitään rauhassa mitä tehdään voitoilla, mutta ehkä vähän remonttia kotona", totovoittaja kertoo tuoreeltaan.

"Olen seurannut pitkään raveja ja Totoa. Nyt tuli kivasti rahaa ja mentiin komeasti voitolle."

Linkki Veikkauksen julkaisemaan tiedotteeseen.

Voittajan systeemi näytti kokonaisuudessaan tältä:

Toto5-1: 11, 12

Toto5-2: 3, 4 

Toto5-3: 9 Ray Boy

Toto5-4: 5, 11

Toto5-5: 1-3,5-15

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi