Hail Mary ei onnistunut vielä Elitloppetissa, mutta menestyi loppukauden suurkilpailuissa viime vuonna hienosti.
Hail Mary ei onnistunut vielä Elitloppetissa, mutta menestyi loppukauden suurkilpailuissa viime vuonna hienosti.Kuva: Anu Leppänen

Finlandia-ajon rakentuminen alkaa Euroopan absoluuttiselta huipulta

Ensimmäisen kutsun Finlandia-ajoon sai Daniel Redénin valmentama Hail Mary.

Viime kausi oli ruotsalaistähdelle mainio, vaikka Elitloppetissa menestys jäi finaalipaikkaan ja 7. sijaan. Sen jälkeen ori voitti Jämtlands Stora Prisin, Hugo Åbergs Memorialin ja Sundsvall Open Trotin ja sijoittui St Michel -ajossa toiseksi huippuesityksellä ja -ajalla 08,6.

Talven tähtäin oli Pariisin talvimeetingissä, mutta siitä menestystä ei tullut. Silti oriille kuuluu nyt hyvää.

Hail Mary on palautunut erinomaisesti Pariisin seikkailuista. Valmentaja Daniel Redén ei voisi olla tyytyväisempi. Aletaan tähdätä Elitloppetia kohti, ja Finlandia-ajo sijaitsee ihanteellisesti kolme viikkoa ennen Solvallaa. Vermoon tullaan joka tapauksessa voittamaan, ei vain hiitille. Tosi kiva tulla taas Suomeen. Otetaan revanssi viime kesän Mikkelin juoksusta”, osaomistaja ja manageri Mehdi Yazdanpanah hehkuttaa Vermon tiedotteessa.

” Nyt on vielä auki, kuka Hail Maryä ohjastaa Vermossa. Ori on joka tapauksessa iloinen ja treenaa hyvin kevättä ja kesää varten. Daniel tuo varmasti Vermoon muihinkin lähtöihin iskukykyisen joukkueen.”

Lähde: Vermo Areenan tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi