Hanna Rakkolainen toimi Hotshot Lucan hoitajana sen kilpaillessa Pekka Korven valmennuksessa.
Hanna Rakkolainen toimi Hotshot Lucan hoitajana sen kilpaillessa Pekka Korven valmennuksessa.Anu Leppänen

Huippuhevosen paluu tutun valmentajan käsistä viivästyy

Hotshot Luca jää pois torstain Jyväskylän raveista.

Torstai-iltana ravataan Jyväskylässä. Etukäteen Killerin ravien mielenkiintoisimpiin hevosiin lukeutui paluun Aripekka Pakkasen valmennukseen tehnyt Hotshot Luca. Vuoden 2020 Suur-Hollola-ajossa toiseksi yltäneen orin paluu tutun valmentajan käsistä kuitenkin viivästyy, kun se joutuu jäämään torstain kisasta pois.

”Se oli vähän räkäinen ja yskähteli, kun ajelin tiistaina vetoja sillä. Varmaan tallinvaihdoksen myötä saattanut tulla joku reaktio hengitysteihin. Ei mitään sen isompaa”, Pakkanen kertoo poisjäännin syyksi.

Nyt jo 9 vuoden ikään ehtinyt ori menestyi nuoruusvuosinaan loistavasti Pakkasen valmennuksessa ja tienasi 3-vuotiskaudellaan lähes 200 000 euroa.

Vuoden 2019 kesällä Hotshot Luca siirtyi Pekka Korven valmennukseen, missä se menestyi edelleen mainiosti. Kuluvan vuoden kaksi ensimmäistä starttia tuottivat kuitenkin kehnon sijoituksen, ja maaliskuun alussa ori palasi Pakkasen valmennukseen.

”Se oli mukava yllätys. Sen lisäksi, että hevonen on miellyttävä persoona, se on myös monella muulla tapaa hyvä hevonen”, Pakkanen kehuu yli puoli miljoona euroa ansainnutta oria.

”Kyllähän tuollaisella Suomessa syntyneellä ykkössarjalaisella tähdätään tietysti Suur-Hollola-ajoon, jos vain kaikki on kohdallaan.”

Hanna Rakkolainen toimi Hotshot Lucan hoitajana sen kilpaillessa Pekka Korven valmennuksessa.
Hotshot Luca palasi Aripekka Pakkaselle - "Jos paikanvaihdos piristäisi"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi