Corazon Combon avaa 4-vuotiskautensa kotiradallaan Vermossa.
Corazon Combon avaa 4-vuotiskautensa kotiradallaan Vermossa.Kuva: Anu Leppänen

Ikäluokkatähdet palaavat radoille - Corazon Combo ja Shackhill's Twister avaavat kautensa

Vermon 5. huhtikuuta raveissa on erityistä mielenkiintoa.

Pekka Korven Corazon Combon 3-vuotiskausi oli jymymenestys. Se voitti Kriteriumin, haki Ruotsin E3-finaaleista kakkos- ja kolmossijan ja kasvatti voittosummansa yli 300 000 euron.

Ensi viikon keskiviikkona Corazon Combo avaa 4-vuotiskautensa Derbyn Kevätsuosikissa. Vastustajia viivalle uskaltautuu vain neljä, yksi niistä tallikaveri ja täyden matkan E3-nelonen Cupido Combo.

"Yritetään pikkuhiljaa päästä kilpailukuntoon ja valmistautumaan isompiin kisoihin. Yhden kerran ollaan käyty molempien kanssa Vermossa hiitillä, mutta kovaa ei ajettu, muuten ollaan ajettu kotona. Testattu ei ole, mutta eiköhän Corazon edelleen ole näistä parempi, voittosummat sen kertovat", Pekka Korpi arvioi 7 oikein -lehdelle.

Viisivuotispokaalissa avaa kautensa puolestaan Jari Kinnusen Kriterium-kakkonen ja Derby-kolmonen Shackhill's Twister, jolta odotetaan Seinäjoki Race -näyttöä. Pekka Korven tallista se saa vastaansa Magic Madonnan ja Bee Combon

Magical Princessiä Vermossa ei valitettavasti nähdä. Tammatähteen ilmoitettiin vain neljä hevosta, ja se peruttiin. Yksi ilmoitetuista tammoista oli Markku Niemisen Willow Pride.

Kun myös Uudenmaan Upeimman bonuslähtö jouduttiin perumaan, raveissa ajetaan vain kahdeksan lähtöä. Niistä ensimmäinen starttaa kello 18.22. T65-peli pelataan lähtöihin 3-8, ja se starttaa normaaliaikaan kello 19.10.

Linkki Vermon 5.4. ravien lähtölistoihin

Päivitys 29.3. klo 11.35: Lisätty Pekka Korven kommentti

Corazon Combon avaa 4-vuotiskautensa kotiradallaan Vermossa.
Podcast: ”En tiedä, ymmärtääkö kukaan, miten hyvä se hevonen oli"
Corazon Combon avaa 4-vuotiskautensa kotiradallaan Vermossa.
Miten huippuhevoset treenaavat juuri nyt? Osalla ajetaan vetoja, mutta myös kysymysmerkkejä on ilmassa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi