H.V. Tuurille (3) Oslossa hyvän vastuksen antanut Järvsöodin (4) on ehdolla myös Nordic Kingiin.
H.V. Tuurille (3) Oslossa hyvän vastuksen antanut Järvsöodin (4) on ehdolla myös Nordic Kingiin.Kuva: HESTEGUIDEN

Jobinpostia Norjasta Nordic Kingin järjestäjille

Tangen Bork ei saavu sittenkään juhannuksena hakemaan Elitkampen-revanssia Evartista.

Elitkampenin loppusuoralla voittaja Evarttia hyvin kirittänyt Tangen Bork kutsuttiin lähdön jälkeen Nordic Kingiin, ja valmentaja Öystein Tjomsland ja hevosen omistajat hyväksyivät kutsun. Nyt mieli on muuttunut.

”Emme pysty lähtemään Norjasta niin pitkälle matkalle keskellä astutuskautta”, taustavoimat perustelevat Trav Og Galopp-Nyttin verkkosivuilla.

Tangen Bork kilpaili viime viikonloppuna H.V. Tuurin voittamassa Alm Svartenin lähdössä, mutta satsaus lähtökiihdytykseen kostautui laukkana. Se jatkui hylkäykseen saakka.

Tällä tietoa suomenhevostähtien ulkomaiset haastajat tulevat Jan-Olov Perssonin tallista, ja ehdolla ovat ainakin Oslon mainio kuolemanpaikkakakkonen Järvsöodin sekä B.W.Sture ja B.W.Rune. Vielä tiistaina Persson ei osannut sanoa, minkä tai mitkä niistä hän Härmään lähettää.

Stjärnblomster tulee Nordic Queeniin, se on varmaa, mutta Nordic Kingin suhteen teen päätökset vasta lähempänä ulkomaisten hevosten ilmoittamista perjantaina. Suomenhevoset ovat tänä vuonna tosi kovia, ne ovat voittaneet sekä Elitkampenin että Oslon Guldsprintin, mutta tullaan laittamaan niille kampoihin”, Persson lupasi Hevosurheilulle.

Tangen Borkin taustavoimat ottivat Elitloppet-viikonloppuna kutsun Nordic Kingiin vastaan.
Tangen Borkin taustavoimat ottivat Elitloppet-viikonloppuna kutsun Nordic Kingiin vastaan.Kuva: Pekka Kaidesoja

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi