Kari Lähdekorpi on valmis palaamaan ravipäättäjäksi.
Kari Lähdekorpi on valmis palaamaan ravipäättäjäksi.Kuva: Jarno Unkuri

Sähköä Suomen Hippoksen hallitusvaaliin: Kari Lähdekorpi ehdolle

Suomen Hippoksen valtuuskunta pääsee sittenkin äänestämään syyskokouksessaan hallitusjäsenistä.

Suomen Hippoksen valtuuskunta kokoontuu 21.11. sääntömääräiseen syyskokoukseensa, jossa valitaan uudet jäsenet hallituksen erovuoroisten tilalle. Hippoksen nykyisistä hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Tiina Kuosmanen, Harri Voutilainen ja Matti Mahlamäki. Heistä Mahlamäki on ilmoittanut, ettei hae jatkokautta.

Ennen ehdokasasettelun päättymistä 15.10. hallitukseen esitettiin jatkokaudelle Tiina Kuosmasta ja Harri Voutilaista sekä uutena Suomen Ravivalmentajat ry:n toimesta Timo Korvenheimoa. Ehdokasasettelu ei kuitenkaan ole sitova, vaan ehdokkaita voi esittää vielä valtuuskunnan kokouksessakin. Näin myös tapahtuu, kun Teivon ravirata esittää hallitukseen Kari Lähdekorpea.

”Ei kai se enää mikään salaisuus ole, kun Hippoksen hallitukselle on lähetetty jo kirjelmäkin”, Kari Lähdekorpi vahvistaa.

Miksi päätös syntyi vasta ehdokasasettelun päätyttyä?

”Useampikin tiedustelu tuli kyllä jo ennen sitä, mutta henkilökohtaisista syistä olin ensin sitä mieltä, että en lähtisi ehdolle. Mutta kun selvisi, että ketään muutakaan ei ole menossa, mietin että miksen voisi sittenkin lähteä. Eihän se mikään vaali ole, jos ei ole enempää ehdokkaita kuin paikkoja.”

”Siksi en lähde mukaan, että jotain olisi tehty väärin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ymmärrän lajista aika paljon, ja kannan huolta lajin hyvinvoinnista. Minulla on ideoita ja saan sanottua, jos minulla on sanottavaa”, Kari Lähdekorpi perustelee.

Hänen edellinen rupeamansa Hippoksen hallituksessa päättyi omasta päätöksestä tunnistusskandaalin jälkimainingeissa. Hän purki tuolloin pettymystään siihen, että nyttemmin puheenjohtajaksi palannut Antti Lehtisalo katsoi parhaaksi jättää hallituksen. Omassa halussaan palata nyt hallitukseen Lähdekorpi ei näe mitään kummallista.

”Olinhan kerran ehdolla sen jälkeenkin, silloin hävisin Ojanperän Tuomolle”, hän muistuttaa.

Hippoksen hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Antti Lehtisalo, vpj. Hannu Nivola, Esa Nuottivaara ja Irene Kelloniemi.

Kari Lähdekorpi on valmis palaamaan ravipäättäjäksi.
Hippoksen hallitukseen ei tungosta – Timo Korvenheimo ainoana uutena ehdolle

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi