Tampereella ei juosta tiistaina kilpaa.
Tampereella ei juosta tiistaina kilpaa.Kuva: Anu Leppänen

Kiristyvä pakkanen peruu raveja - Teivossa ei 2.1. juosta, Oulu liipaisimella

Vuosi alkaa ainakin kahdella pakkasperuutuksella, kun Killerin lisäksi myös Teivo joutui perumaan ravinsa.

Tampereen ravirata tiedotti sunnuntaina aamupäivällä, että tiistain ravit joudutaan perumaan kiristyvän pakkasen vuoksi. Tiedotteen mukaan perustelut ovat samat kuin Killerin tapauksessa, eli toimitusjohtaja, ravien valvoja ja kilpailueläinlääkäri ovat yhdessä Suomen Hippoksen kanssa päättäneet asian, kun tuoreimmat sääennusteet on analysoitu.

Teivon peruuntuville raveille etsitään vuodelle 2024 korvaava ravipäivä yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa. Teivon kausi käynnistyy näin 9. tammikuuta kello 18 juostavilla raveilla.

Keskiviikkona on määrä juosta Oulussa Toto65-kierros, mutta ilmatieteenlaitos lupaa sunnuntain ennustessaan liki 30 asteen pakkasta. Pakkasen purevuutta lisää vielä se, että Oulussa on perinteisesti puhaltanut kylmä merituuli.

Oulun kilpailuvastaava Nelli Lindholm kertoo tilanteesta sunnuntaina kello 11.45.

"Sunnuntain perusteella pahalta näyttää, mutta päätös tehdään maanantaina tuoreimpien ennusteiden mukaan", Lindholm kommentoi.

"Eli tehdään päätöksiä samassa linjassa muiden ratojen kanssa, sillä sää voi aina muuttuakin. Ilman muuta sunnuntain perusteella ravien järjestäminen näyttää epätodennäköiseltä, mutta maanantaina asia tiedetään varmasti."

Tampereella ei juosta tiistaina kilpaa.
Vuosi alkaa hyytävän kylmänä - Killerin uudenvuodenpäivän ravit peruttu

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi