Kolmas kauppa toden sanoi – kovissa liemissä keitetty Busy Combo järjesti yllätyksen
Nelivuotiaan Busy Combon kilparupeama pohjoisessa alkoi väkevästi. Tässä kuvassa tamma vielä osakasvattajansa ja entisen valmentajansa Pekka Korven kanssa.Arkistokuva: Anu Leppänen

Kolmas kauppa toden sanoi – kovissa liemissä keitetty Busy Combo järjesti yllätyksen

Antti Sangin kolmas hevoskauppa Pekka Korven kanssa taisi sattua nappiin, kun liminkalaisen harrastajan yhdessä Jussi Sangin kanssa ostama Busy Combo iski heti avauskisassaan Pohjois-Pohjanmaalta käsin voittokantaan.

Viime vuoden lopulla Antti Sangin hankkima Busy Combo vastasi maanantain Oulun Toto5-pelin suuryllätyksestä.

Mauri Jaaran ohjastama nelivuotias tamma iski maalisuoralla kuin puskista ja ohitti napakan loppuvetonsa turvin kohti voittoa viilettäneen E.V. Eskon ja kumppanit.

”Pitääköhän Pekalle pullakahvit ostaa, kun häntä näkee”, Antti Sangi heitti voittajahaastattelun aluksi. ”Pikkuisen ennen joulua Pekka soitti, että pitää talliin saada tilaa, että tällainen tamma olisi tarjolla. Hinta oli sellainen, että sen pystyin ostamaan. Villinmiehen Tammakilpaan se on maksettu, että katsotaan, miten menee. Pysyisi terveenä.”

Mauri Jaaralla onnistui ajo nappiin Knows Manan kanssa, sillä kaksikko selvisi 12-radalta 2. ulos. Nelivuotias ruuna liikkui kirivaiheessa aivan omia kyytejään ja voitti ennätyksellään 15,5ake ylivoimatyyliin.

Lyhyen matkan ryhmäajossa Santtu Raitala latasi Going Abovella kovat piippuun kiihdytyksessä. Kaksikko valtasi keulapaikan ihan tuosta vaan, ja 8-vuotias ravasi hallittuun keulavoittoon. Jani Hartikaisen valmentama ja kasvattama ravuri korjaili ennätyksensä uusiin lukemiin 13,8aly. Merja Hartikainen on ruunan omistaja ja hoitaja.

Heikki Mikkonen oli ovelana valmentamansa Fernando Vixin kanssa, kun kaksikko ajoi matkalla eteenpäin ja pääsi livahtamaan keulaan ohi Black And Quickin ja Matti Nisosen. Fernando Vixi hallitsi helposti perille, ja Black And Quick virui perille asti pussissa.

Kylmäveristen tasoitusajossa isoimmalla numerolla matkaan lähtenyt Jani Suonperän ajokki Yrjänän Mohikaani kiri pirteästi parhaaksi. Yrjäjän Mohikaanin voitto oli Sara Kalapudaksen ensimmäisen voitto valmentajana.

Lue lisää Oulun raveista keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 12 Knows Mama, 9 %, 6,28 euroa

T5-2: 3 Going Above, 18 %, 24,59 e

T5-3: 12 Busy Combo, 2 %, 697,31 e

T5-4: 11 Fernando Vixi, 21 %, 1877,38 e

T5-5: 16 Yrjänän Mohikaani, 13 %, 6973,15 e

Vaihto: 75 095,54 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi