Kolmivuotistähti korvaa Breeders Coursen karsinnan 13.4. Vermossa
Riina Rekilän vielä toistaiseksi valmentama Tetrick Wania saatetaan kilpailukutsujen puolesta nähdä 13.4. Vermossa, vaikka Breeders Coursen karsinta peruuntuisikinKuva: Anu Leppänen

Kolmivuotistähti korvaa Breeders Coursen karsinnan 13.4. Vermossa

Vermon 13.4. keskiviikkoravien ohjelmassa säilyy korkean profiilin avoin 3-vuotislähtö, vaikka Breeders Coursen karsintalähtö on vaarassa peruuntua.

Breeders Course on ennakkomaksullinen kilpailu, jonka Vermon karsinta oli viime vuonna avoin kaikille 3-vuotiaille. Kilpailun säännöt muuttuivat tässä kuussa siten, että karsintalähtöön ovat oikeutettuja osallistumaan vain ne hevoset, joista on suoritettu kaikki kolme maksuerää. Ruotsinkielisen tiedotteen asiasta voi lukea tästä linkistä.

Kaikki maksuerät on Suomessa syntyneistä maksettu vain Crowd One Evosta, Halley Waniasta, Show Your Gutsista ja Utamaro Kempistä. Vaikka Riina Rekilä suunnitteli myös Tetrick Wanian ilmoittamista mukaan, näyttää epätodennäköiseltä, että karsinta nousee pystyyn. Siihen vaadittaisiin vähintään 4 hevosta. Tällöin karsintalähtöön on mahdollista osallistua Ruotsissa.

Myöhäisestä sääntömuutoksesta sarjatarjontaan syntyvän aukon paikkaamiseksi Vermo on lisännyt 13.4. sarjatarjontaan kaikille 3-vuotiaille lämminverisille avoimen Kolmivuotistähden 5000 euron ykköspalkinnolla.

”Haluamme tarjota kaikille kolmivuotiaille lähdön tähän kohtaan, sillä on jonkin verran muun muassa niitä, joista oli maksettu ensimmäinen erä Breeders Courseen. Ne eivät nyt sääntömuutoksen myötä pääse osallistumaan karsintalähtöön, mutta voivat kaikkien ikätovereiden tavoin kilpailla Kolmivuotistähdessä”, kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi perustelee Vermo Areenan tiedotteessa.

Riina Rekilän vielä toistaiseksi valmentama Tetrick Wania saatetaan kilpailukutsujen puolesta nähdä 13.4. Vermossa, vaikka Breeders Coursen karsinta peruuntuisikin
Michael Nimczyk: ”Ajan Tetrick Wanialla ensimmäisen kerran ensi viikolla”
Riina Rekilän vielä toistaiseksi valmentama Tetrick Wania saatetaan kilpailukutsujen puolesta nähdä 13.4. Vermossa, vaikka Breeders Coursen karsinta peruuntuisikin
Tetrick Wania edelleen Riina Rekilällä – ”Hiitillä käyty pari kertaa”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi